ISPLIVAO HIT SNIMAK! Pogledajte kako je Đoković slavio zlato vaterpolista! I to u Hrvatskoj! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as puni baterije na odmoru posle osvojenog zlata u Parizu.

ISPLIVAO HIT SNIMAK! Pogledajte kako je Đoković slavio zlato vaterpolista! I to u Hrvatskoj! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, trenutno uživa u zasluženom odmoru na luksuznoj jahti na obalama Hrvatske.

Posle učešća na Olimpijskim igrama u Parizu, rekorder po broju Grend slem titula je odlučio da se opusti i provede vreme na prelepim jadranskim vodama, a paparaci su uspeli da ga snime kako uživa u svakom trenutku.

Na snimcima koji su obišli svet, olimpijski šampion se vidi kako uživa u društvu, uz šampanjac i osmeh na licu. Kupanje u kristalno čistom moru, sunčanje na palubi i uživanje u pogledu na obalu Dubrovnika samo su deo luksuza kojim se Novak trenutno okružuje.

Iako su detalji o Novakovoj tačnoj destinaciji ostali tajna, jasno je da je odlučio da istražuje prelepe lokacije duž hrvatske obale. Njegova prisutnost u Hrvatskoj sigurno je obradovala mnoge ljubitelje tenisa i obožavaoce, ali i podstakla interesovanje za turističke destinacije na Jadranu.

Dok su mnogi oduševljeni prizorima opuštanja i veselja na jahti, pojedini su izrazili i zavist zbog Novakovog luksuznog odmora. Ipak, većina podržava odluku teniske zvezde da se odmori i napuni baterije nakon napornih takmičenja.

Očekuje se da će Đoković biti u ponedeljak ispred Skupštine grada Beograda, na kojoj će biti upriličen doček srpskih olimpijaca sa osvojenim medaljama u "gradu svetlosti".

Srbija je, podsetimo, osvojila pet odličja, od toga čak tri zlatna (Zorana Arunović/Damir Mikec, vaterpolisti i Nole), jedno srebro u tekvondu (Aleksandra Perišić) i bronzu (košarkaši), po čemu je najbolja u regionu!

Naša zemlja je u konačnom poretku zauzela 27. mesto, a iako je osvojila dve medalje više, Hrvatska je slabije rangirana od Srbije i nalazi se tri pozicije ispod, jer je imala samo dva zlata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading