POTPUNA LUDNICA! Pogodila ih pesma - Aleksu i njegovog oca pukle emocije! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

12.08.2024

06:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se trese kada Srbi slave.

POTPUNA LUDNICA! Pogodila ih pesma - Aleksu i njegovog oca pukle emocije! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/printscreen/udruzenje.irmos_cacak

Košarkaši Srbije su ostvarili sjajan uspeh na Olimpijskim igrama u Parizu osvojivši bronzanu medalju pobedivši ekipu Nemačke rezultatom 93:83.

Nakon velike pobede, tim je proslavio svoj uspeh u jednom poznatom pariskom restoranu. Kako su se igrači opuštali i uživali u trenutku, posebno raspoložen bio je Aleksa Avramović, koji je zajedno sa svojim ocem Slobodanom pevao poznatu pesmu "Samo je moj stari znao" od Baje Malog Knindže.

Njih dvojica su zagrljeni pevali refren o očevom verovanju u Aleksu, stvarajući dirljivu i emotivnu scenu.

Pesma "Samo je moj stari znao" posebno je dirnula plejmejkera "orlova", Aleksu Avramovića, čije emocije su se jasno videle na snimku. Iako nije poznato da li je upravo on naručio pesmu, njegova reakcija je bila iskrena i emotivna, pokazujući koliko mu znači podrška i vera koje je dobijao od oca tokom svog puta ka uspehu.

 

 

Scena zagrljenog oca i sina dok pevaju emotivni refren pesme  jasno pokazuje koliko je porodična podrška važna u životu sportiste. Ovaj trenutak je posebno dirnuo srca navijača, jer je pokazao pravo zajedništvo i ljubav unutar porodice Avramović.

Ovaj nezaboravan trenutak zasigurno će ostati duboko urezan u sećanjima košarkaša i njihovih navijača. Emotivna reakcija Aleksa Avramovića na pesmu i prisustvo oca Slobodana jasno su pokazali zahvalnost i emotivnu iskrenost, čineći ovaj trenutak još posebnijim za srpsku košarku.

Da podsetimo, košarkaška reprezentacija Srbije juče je stigla u Beograd. Nakon dočeka na aerodromu "Nikola Tesla" usledilo je i prvo obraćanje selektora Svetislava Pešića, kao i košarkaša Bogdana Bogdanovića i Ognejna Dobrića, a većeras će se "orlovi" pojaviti na balkonu Skupštine grada Beograda gde će Srbija dočekati sve svoje zlatne olimpijce.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading