SIJA KULA BEOGRAD KAO ZLATO NAŠIH MOMAKA! Poruka u čast naših vaterpolista oduševila naciju! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bravo, junaci!

SIJA KULA BEOGRAD KAO ZLATO NAŠIH MOMAKA! Poruka u čast naših vaterpolista oduševila naciju! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/kula_belgrade

Vaterpolisti Srbije dobili su večeras čestitku za osvajanje zlatne medalje na Kuli Beograd. 

- Još jedno olimpijsko zlato za Srbiju. Čestitamo na osvojenoj medalji - napisano je na Kuli Beograd posle koje su prikazane fotografije zlatnih vaterpolista.

Srbija je danas u finalu Olimpijskih igara pobedila Hrvatsku rezultatom 13:11 i tako stigla do trećeg uzastopnog zlata. 

Vaterpolo reprezentacija Srbije ispisala je istoriju! ''Delfini'' su pobedili Hrvatsku rezultatom 13:11 i osvojili treću uzastopnu zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Sada se naš nacionalni tim izjednačio sa Mađarskom koja je jedina došla do ovog podviga.

Iako su mnogi sumnjali u uspeh vaterpolo reprezentacije Srbije nakon lošeg starta turnira i mučne pobede nad Japanom, "delfini" su pokazali svoju izuzetnu borbenost i kvalitet. Nakon poraza od autsajdera Australije, mnogi su ih otpisali, ali su oni, kao pravi šampioni, uspeli da se vrate i pokažu svoju izuzetnu snagu i mentalnu stabilnost.

Prva u nizu čestitki koje su počele da pristižu našim zlatnim momcima stigla je od predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

"Najbolji na svetu! Olimpijsko nebo danas je prekriveno našom trobojkom! Još jedno zlato za našu Srbiju dok himna Srbije grmi u svim našim srcima!", napisao je predsednik Vučić na svom Instagram profilu buducnostsrbijeav.

"Bravo, delfini! Čekamo vas da zajedno proslavimo ovaj uspeh! Živela Srbija!", dodao je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading