"DELFINČIĆI" KONAČNO U TATINIM RUKAMA! Ovako su vaterpolisti IZGRLILI dečicu po povratku iz Pariza (FOTO GALERIJA+VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najslađe scene na aerodromu

"DELFINČIĆI" KONAČNO U TATINIM RUKAMA! Ovako su vaterpolisti IZGRLILI dečicu po povratku iz Pariza (FOTO GALERIJA+VIDEO)

Foto: Republika

Na beogradskom aerodromu danas je vladala prava euforija pošto su brojni navijači strpljivo strpljivo čekali povratak srpskih olimpijaca sa Igara u Parizu. Najviše su se iščekivali zlatni vaterpolisti, dok su se pored njih vratili i Damir Mikec, te bronzana Aleksandra Perišić.

"Delfini" su definitivno najviše obradovali naciju, onda kada su svi u njih najmanje verovali. 

I posle, istina, neubedljive grupne faze, gde se dogodio onakav pomalo neočekivan poraz od Australije uz tesnu pobedu nad Japanom, sve je manje bilo onih koji su verovali da ovaj novi tim predvođen Urošem Stevanovićem može do medalje u Parizu. Onda se dogodio Jakšić protiv Grčke i maestralna pobeda nad Amerikom, te granitna odbrana protiv Hrvatske. I "bum" - Srbija je opet olimpijski šampion.

Zato su vrlo emotivno doživeli ceo ovaj turnir, a najteže im je sigurno bilo po povratku kada su ih raširenih ruku na aerodromu sačekala dečica.

Mali Jakša je pripremio i najslađu parolu ikada posvećenu svom tati Nemanji Uboviću.

 

 

Među onima koji su uživali na aerodromu bio je i Dušan Mandić, a, podsetimo, on je po povratku otkrio da je i Novak Đoković između ostalih bio zaslužan za medalju vaterpolista.

- Olimpijski turnir je bio dugačak, bilo je uspona i padova, ali težak momenat je bio posle poraza od Australije. Nismo ličili na sebe ni u jednom segmentu igre i taj poraz nas je dotakao duboko. Možda je nešto isprovocirao u nama, a moram da se zahvalim i Novaku koji je došao u tom trenutku da poseti Olimpijce u selu. Bili smo u sobi, pričali, razmišljali, nikome nije bilo lako i onda je on ušao na vrata i održao iskren govor iz srca i to je stvarno doprelo do nas i dalo nam dodatnu motivaciju. A onda smo još više uživali kada smo vide da je došao do svog dugo čekanog cilja na način na koji je došao. Lepa priča za njega i za nas. Podelio je sa nama njegovo iskustvo, pričao o pobedam i porazima, iskreno je to podelio sa nama, što smo i osetili. Stvarno smo mu zahvalni, rekao je Mandić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading