ŽOCU SE SPREMA POTPUNI SPEKTAKL! Partizan igra generalku pred novu sezonu U GROTLU ATINE!

Autor:

Sport

12.08.2024

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karte su "planule" u rekordnom roku.

ŽOCU SE SPREMA POTPUNI SPEKTAKL! Partizan igra generalku pred novu sezonu U GROTLU ATINE!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaški klub Partizan se sprema za učešće na tradicionalnom turniru "Pavlos Janakopulos" u Atini, gde će imati priliku da se suoče sa jakim protivnicima pred početak nove sezone.

Ovaj turnir će biti poseban zbog ambijenta u kojem će se odigrati mečevi, a naročito zbog lokacije - drevnog olimpijskog stadiona "Panatinaiko".

Izabranici Željka Obradovića će odmeriti snage sa Panatinaikosom, aktuelnim evropskim šampionom, 21. septembra od 22 časA. Pored domaćina atinskih "zelenih" i Partizana, na turniru će učestvovati i izraelski Makabi iz Tel Aviva i turski Efes iz Istanbula. Očekivala se rekordna posećenost, jer stadion na otvorenom prima ogroman ljudi, a odmah nakon što su karte puštene u potvrdu stigla je i potvrda toga.

Čim je PAO pustio 35000 karata u prodaju, one su "planule" i za samo 35 sati više ih nije bilo! Nema sumnje da nas očekuje spektakularan ulazak u sezonu.

Osvajač Evrolige u prethodnoj sezoni je zbog renoviranja svoje "OAKA arene" tražio dozvolu od gradskih vlasti u Atini da učesnike turnira ugoste na čuvenom stadionu na kojem su održane moderne Olimpijske igre 1896. godine.

Pavlos Janakopulos, po kome turnir nosi ime, je tvorac modernog Panatinaikosa, kluba sa kojim klub iz Humske ima bogatu istoriju u evropskim takmičenjima. Janakopulos je sa sadašnjim trenerom crno-belih Željkom Obradovićem osvojio pet titula Evrolige. Njegov sin, Dimitris, trenutno je predsednik ovog velikana iz Atine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading