NOLE OVAJ TE VOLI VIŠE OD ROĐENE ŽENE! Poznati teniser se otvorio javnosti posle FINALA srpskog ASA - SUZE KO KRUŠKE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakvi trenuci ostavljaju dubok utisak.

NOLE OVAJ TE VOLI VIŠE OD ROĐENE ŽENE! Poznati teniser se otvorio javnosti posle FINALA srpskog ASA - SUZE KO KRUŠKE!

Foto: Instagram.com/oksrbije

Američki teniser Sem Kveri nije mogao da zadrži suze dok je gledao Novaka Đokovića kako osvaja zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu. Za Kverija, ovo je bio emotivan trenutak koji ga je duboko dirnuo, kako je sam istakao.

Kveri je priznao da ga je Novakov podvig toliko emotivno potresao da je zaplakao, ističući da čak ni svoje venčanje ili rođenje dece nisu izazvali takvu reakciju kod njega. Dok je sedeo na kauču sa svojom suprugom i pratio meč, Kveri je osetio snažnu emotivnu reakciju, dok je i njegova supruga bila dirnuta događajem do suza.

- Nisam plakao ni kada sam se oženio ili dobio decu. Bio sam na kauču i gledao meč sa svojom ženom. Obrisao sam suzicu gledajući Novaka... Moja žena je plakala. Oči su joj suzile - rekao je Sem Kveri.

Foto: Tanjug/AP

Sem Kveri

Ovaj trenutak jasno pokazuje koliko je Novakov uspeh imao snažan uticaj ne samo na ljubitelje tenisa širom sveta, već i na kolege tenisere koji su se emotivno uranjali u atmosferu velikog finala na Olimpijskim igrama.

Novak Đoković je ostvario značajan uspeh osvajanjem zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu, nadmašivši favorizovanog Karlosa Alkaraza u finalu. Ovaj trijumf nije samo bio važan za Novaka kao sportistu, već je imao i širi značaj za celokupnu tenisku zajednicu.

Osvojivši zlatnu medalju, Novak je zaokružio priču o svojim uspesima na velikim takmičenjima, pokazujući izuzetnu mentalnu i fizičku spremnost, kao i posvećenost sportu. Njegov emotivni ispad nakon pobedničkog poena dodatno je naglasio koliko mu je ova pobeda značila, što je dirnulo mnoge ljude širom sveta, uključujući i kolege sportiste poput Sema Kverija.

Teniski teren često je mesto gde se ispoljavaju snažne emocije, kako kod igrača, tako i kod publike. Emotivni trenuci poput onog koji je doživeo Novak Đoković nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama, jasno pokazuju koliko sport može da dirne ljude i izazove snažne reakcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading