EKSKLUZIVNO! NOVAK SE NE VRAĆA U SRBIJU, ALI BIĆE NA BALKONU! Evo KADA ćemo moći da pozdravimo ŠAMPIONE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima vremena da se spremimo za doček!

EKSKLUZIVNO! NOVAK SE NE VRAĆA U SRBIJU, ALI BIĆE NA BALKONU! Evo KADA ćemo moći da pozdravimo ŠAMPIONE!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković je juče kompletirao tenis zlatom na Olimpijskim igrama, a dan kasnije ne smiruje se euforija, koje će verovatno biti još dugo. Najbolji igrač u istoriji "belog sporta" je posle neverovatnog finala bio bolji od Alkaraza, pa je usledila emotivna proslava na tribinama, ali i u Olimpijskom selu među "svojima". A lepše slike od toga nema, te svi iščekujemo da ih zajedno vidimo i na popularnom balkonu u Beogradu.

I to će se dogoditi 13. avgusta! Prema našim saznanjima, svi uspešni srpski sportisti će se okupiti tada i dobiće zaslužene ovacije mnogobrojnih ljubitelja sporta iz prestonice i van nje. Veći deo naših sportista će se 12. avgusta vratiti u Beograd, a što se tiče Novaka Đokovića, on će napustiti Pariz ranije, ali se neće uputiti u našu zemlju. Naime, osvajač olimpijskog zlata će iz Francuske otići direktno u Crnu Goru i to najverovatnije sutra, dok bi u prestonicu trebalo da stigne dan ili dva uoči dočeka.

Republika

Foto: printscreen/X

Đoković sinoć slavi sa sunarodnicima

Medalju za našu državu osvojili su još za sada Zorana Arunović i Damir Mikec. U narednim danima se očekuje i uspeh u ekipnim sportovima, a moglo bi i da se "potkrade" neko odličje u atletici.

Sinoć su neočekivano bez medalje ostali basketaši koji su eliminisani u četvrtfinalu, a košarkaši će imati težak zadatak ukoliko savladaju Australiju, jer će ih u polufinalu gotovo sigurno čekati Amerika. Tu su i odbojkašice, vaterpolisti...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading