HRVATI SE UPLAŠILI SRBA! Komšije NAMERNO pobegle od "delfina"!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivan epilog u Grupi A na Olimpijskim igrama.

HRVATI SE UPLAŠILI SRBA! Komšije NAMERNO pobegle od "delfina"!

Foto: VSS

Vaterpolo reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država pobedila je selekciju Hrvatske rezultatom 14:11 (5:2, 5:3, 1:2, 3:4) u 5. kolu Grupe A na Olimpijskim igrama u Parizu.

Iako su "barakude" mogle pobedom da osvoje prvo mesto u ovoj grupi, odlučili su "namerno" da izgube meč sa Amerikancima, kako bi izbegli okršaj sa selekcijom Srbije u četvrtfinalu.

Tako će izabranici selektora Uroša Stevanovića u borbi za polufinale igrati protiv prvoplasirane Grčke, dok će Hrvatska put do mesta među četiri najbolje reprezentacije, kao trećeplasirana, tražiti u duelu sa drugoplasiranom Australijom iz grupe B.

Foto: Starsport

Selektor Hrvatske Ivica Tucak

Pobednik u ovom duelu nijednog trenutka nije dolazio u pitanje. Sjedinjene Američke Države su krenule žestoko i već u prvoj četvrtini stekle tri gola prednosti, da bi i drugi kvartal rešile u svoju korist sa dva pogotka više, te su na poluvreme otišle sa ubedljivim vođstvom 10:5.

Imali su Amerikanci i sedam golova više u šestom minutu (10:3), ali su Hrvati do odlaska na odmor uspeli da ublaže ogroman zaostatak.

Grčka je u meču pre ovog savladala Italiju rezultatom 11:10 i zauzela prvo mesto u grupi A, što joj je obezbedilo odlazak na megdan srpskim vatrerpolistima.

Za sada još nije poznat termin okršaja Srbije i Grčke u četvrtfinalu, međutim, izvesno je da Stevanovićevi izabranici više nemaju pravo na grešku. 

Parovi četvrtfinala: Grčka-Srbija, Italija-Mađarska, Hrvatska-Australija, Španija-Sjedinjene Američke Države.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading