BIVŠI VATERPOLISTA ZA REPUBLIKU OTKRIO ŠTA ŠKRIPI U TIMU SRBIJE: Evo šta je poručio osvajač bronze iz Sidneja!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko ne uđemo u četvrtfinale, to je ogroman neuspeh i apsolutno smo podbacili - poručuje Vasović.

BIVŠI VATERPOLISTA ZA REPUBLIKU OTKRIO ŠTA ŠKRIPI U TIMU SRBIJE: Evo šta je poručio osvajač bronze iz Sidneja!

Foto: Starsport

Vaterpolo reprezentacija Srbije doživela je poraz od Španije rezultatom 15:11 u okviru trećeg kola Olimpijskih igara u Parizu. Izabranici Uroša Stevanovića su razočarali posebnom porazom od Australije u prethodnoj utakmici, a defitnitivno ovo nije na onom nivou kao prethodne dve decenije. ''Delfini'' moraju da pobede naredne dve utakmice kako bi prošli u četvrtfinalu i nastavili borbu za medalju.

Foto: Profimedia

Srbija - Spanija

Nekadašnji vaterpolista Jugoslavije i osvajač bronze sa Olimpijade u Sidneju 2000. godine, Jugoslav Vasović je za Republiku istakao da niko od stručnjaka ne može da bude zadovoljan izdanjem Srbije, a smatra da ova ekipa ima kvlaitet za više, ali da je verovatno neki grč u pitanju.

- Ja lično, ali ni ostali vaterpolo stručnjaci nisu zadovoljni sigurno. Imaju još dve utakmice koje moraju da se pobede, a nadam se da hoće. Onda ide skroz druga priča, od četvrtfinala kreće skroz drugi turnir. Ukoliko ne uđemo u četvrtfinalu, to je ogroman neuspeh i apsolutno smo podbacili. Mislim da ova ekipa ima kvalitet za više, ali da je možda grč neki u pitanju. Videćemo kako će se sve odvijati, nekima su sigurno ovo poslednje Olimpijske igre, tako da im to treba biti motiv više - istakao je Vasić.

Poraz od Španije predstavlja izazov za vaterpolo reprezentaciju Srbije, ali istovremeno priliku da pokažu svoju snagu i borbenost u preostalim mečevima. Sa fokusom na naredne utakmice, "delfini" imaju priliku da pokažu svoj potencijal i izbore se za plasman u četvrtfinale. S obzirom na dosadašnje uspehe i iskustvo, reprezentacija Srbije ima motivaciju da se izdigne izazovima i ostvari uspeh na Olimpijskim igrama u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading