SRBIN UZDRMAO SVET: Komarov deklasirao Amerikanca - sledi nastavak borbe za medalju!

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

07.08.2024

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno ostvarenje srpskog rvača.

SRBIN UZDRMAO SVET: Komarov deklasirao Amerikanca - sledi nastavak borbe za medalju!

Foto: Instagram.com/oksrbije

Reprezentativac Srbije u rvanju grčko-rimskim stilom, Aleksandar Komarov, ostvario je sjajan nastup na Olimpijskim igrama u Parizu plasiravši se u četvrtfinale u kategoriji do 87 kilograma.

U osmini finala, Komarov je deklasirao Amerikanca Pejtona Džona Džejkobsona rezultatom 10:0, demonstrirajući izuzetnu tehniku i snagu. Njegov naredni protivnik u četvrtfinalu biće bolji iz duela David Losonci - Rafig Husejnov, a meč se očekuje oko 13.45.

Na Olimpijskim igrama u Parizu, srpski rvač Aleksandar Komarov nije imao samo sportsku podršku već i veliku podršku navijača. Srbi su se masovno okupili kako bi pružili podršku našem reprezentativcu, stvarajući atmosferu punu energije i entuzijazma.

Foto: Instagram.com/oksrbije

Sjajan početak OI 2024 - Aleksandar Komarov

 

Da podsetimo, tokom prepodneva  srpska kajakašica Milica Novaković ostvarila je izuzetan rezultat u kvalifikacijama discipline K1 na 500 metara. Sa vremenom od 1:50.37, uspela je da zauzme drugo mesto i time obezbedi svoje mesto u polufinalu.

Takođe, od nastavka takmičenja oprostile su se i srpske košarkašice

Izabranice Marine Maljković danas su se susrele sa objektivno kvalitetnijom reprezentacijom Australije koja je nakon do nekle izjednačene prve četvrtine, već u drugom periodu meča stigla do ubedljive prednosti koju su do kraja znalački čuvale i zasluženo obezbedile plasman u polufinale čime će odlučivati o rasporedu medalja na ženskom košarkaškom turniru. Na kraju Australija je zabeležila trijumf rezultatom 85:67.

Najefikasnije igračice na meču bile su Australijanke Alan Smit koja je ubacila 22 poena, dok su četiri poena manje postigle Kajla Džordž i Džejd Melburn.

Kada je srpska reprezentacija u pitanju, Jovana Nogić je ubacio 17 poena, dok je Anđela Dugalić meč završila sa 14 postignutih poena.

Sva dešavanja s Olimpijskih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading