JOKIĆ JE SPREMAN ZA AMERE: Brutalna fotka srpskog košarkaša - čvrsto drži uzde u svojim rukama!

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

07.08.2024

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treća sreća. Vreme je došlo da padne i drim tim.

JOKIĆ JE SPREMAN ZA AMERE: Brutalna fotka srpskog košarkaša - čvrsto drži uzde u svojim rukama!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Srbije su se plasirali u polufinale Olimpijskih igara u Parizu nakon nestvarne pobede nad Australijom nakon produžetaka rezultatom 95:90

Igrači su bili prilično malokrvni, bez prave želje, energije i borbe, što je rezultiralo velikim zaostatkom od 24 poena. Selektor Srbije Svetislav Pešić je pokušavao da podigne tim tokom tajm-auta, ali je bilo očigledno da je potrebno nešto više kako bi se situacija popravila.

Na kraju priređen je nezabeleženi preokret. Srbija je mogla da stigne do trijumfa i u regularnom delu, ali su za konačni uspeh "orlovi" morali na parketu da provedu dodatnih pet minuta, nakon čega je usledilo veliko slavlje.

U borbi za plasman u finale, košarkaška reprezentacija Srbije za protivnika će imati selekciju Sjedinjenih Američkih Država, a interesantno je napomenuti da će do biti treći međusobni meč dve reprezentacije, a svi se nadaju da će ovoga puta treća biti i sreća.

Drim-tim je bez većih problema u četvrtfinalu savladao Brazil rezultatom 122:87, a već je poznato da će duel između Srbije i SAD-a biti odigran u četvrtak 8. avgusta sa početkom od 21 čas i biće to drugo polufinale, a u prvom će se sresti Francuska i Nemačka, od 17.30.

Foto: Instagram.com/oksrbije

Jokić ruši sve pred sobom

 

Uoči predstojećeg duela Olimpijski komitet Srbije (OKS) je na svojoj zvaničnoj Instagram stranici objavio zanimljivu fotografiju koja može i dobro da opiše kako "orlovi" mogu stići do samog finala. 

U glavnoj ulozi je svakako Nikola Jokić koji kao veliki ljubitelj konjičkog sporta, čvrsto drži uzde u svojim rukama, a pred njegovim konjem svi padaju, pa je tako "urušena" i istoriska Ajfelova kula.

Ostaje nam da sačekoamo i vidimo može li se to i dogoditi u četvrtak oko 23 časa, ali svi verujemo da je došlo vreme da Amerikanci ponovo padnu.

Sva dešavanja s Olimpijskih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading