CECINA SESTRA PROMENILA LIČNI OPIS! Naša pevačica SLUČAJNO OTKRILA DETALJ koji je svima promakao! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.08.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ražnatovićka i Lidija trenutno uživaju na Kipru, a u jednom trenutku pevačica je pokazala previše!

CECINA SESTRA PROMENILA LIČNI OPIS! Naša pevačica SLUČAJNO OTKRILA DETALJ koji je svima promakao! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Svetlana Ceca Ražnatović, naša najpopularnija pevačica, često naglašava koliko je sestra Lidija Ocokoljić bila ključna podrška u njenom životu, ali i karijeri. Njihova bliska povezanost i podrška koju jedna drugoj pružaju ogleda se u svim aspektima njihovih života, uključujući zajednička putovanja. Trenutno, Ceca i Lidija uživaju u odmoru na Kipru, gde Ceca poseduje luksuznu vilu.

Na društvenim mrežama, Ceca je podelila trenutke iz provoda sa sestrom i prijateljima, dajući fanovima uvid u svoj privatni život. Ovoga puta, mnogi su primetili promenu u izgledu Lidije, koja je odlučila da promeni svoj prepoznatljiv izgled kose u drugu, smeđu nijansu.

Foto: Instagram.com/Svetlana Ceca Raznatovic

Lidija Ocokoljić

Ceca često javno ističe koliko joj je Lidija važna, te je jednom prilikom izjavila:

- Nas dve smo oduvek bile tandem. Meni je sestra uvek bila ogromna podrška u životu. Moja deca nisu imala oca, ali su imala dve majke - rekla je pevačica, a ovaj iskreni iskaz oslikava duboku povezanost koju Ceca oseća prema svojoj sestri i njenu zahvalnost za sve što je učinila za nju i njenu porodicu.

Iako je Ceca starija od Lidije godinu i po dana, nikada je nije posmatrala kao mlađu sestru.

- Mala je razlika između nas dve, rasle smo maltene kao da smo bliznakinje, kroz život smo bile jedna drugoj podrška i dan-danas je to tako - rekla je Svetlana Ceca Ražnatović ranije za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading