ĆUK ZADOVOLJAN NAKON POBEDE NAD FRANCUZIMA: Tempirali smo formu od tada!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važna pobeda za Srbiju.

ĆUK ZADOVOLJAN NAKON POBEDE NAD FRANCUZIMA: Tempirali smo formu od tada!

Foto: Profimedia

Vaterpolo reprezentacija Srbije ostvarila je izuzetan uspeh na Olimpijskim igrama u Parizu plasiravši se u četvrtfinale nakon ubedljive pobede nad selekcijom Francuske rezultatom 15:8. Meč četvrtog kola grupe B doneo je izvanrednu igru srpskih vaterpolista, a najefikasniji u našem timu bili su Dušan Mandić, Strahinja Rašović, Radomir Drašović i Nemanja Ubović, svako sa po dva gola. Ova pobeda je još jedan dokaz vrhunskog kvaliteta i borbenosti našeg tima.

Miloš Ćuk je nakon ovog meča istakao da je ovo najbolja partija do sada i da su formu tempirali od četvrtfinala.

- Sigurno najbolja partija naša, pogotovo odbrana, smirena, onako kako treba da izgledamo. Mislim da smo ostvarili cilj da prođemo u cetvrtfinale. Sad sa Mađarskom da vidimo za tu mozda bolju poziciju i zadržimo ovaj nivo igre, zato idemo na 200% sledeću utakmicu zbog toga. Formu smo tempirali za od četvrtfinala, fizički se sad malo bolje osećamo i verujem da ćemo svaku sledeću biti bolji I bolji - istakao je Ćuk.

Srbija sada ima priliku da nastavi da se bori za najviše ciljeve na ovom prestižnom takmičenju. Izabranici Uroša Stevanovića svojom ubedljivom igrom i kvalitetom pokazala je da predstavlja ozbiljnog takmičara na Olimpijskim igrama, te da će sa velikim ambicijama nastaviti svoj put ka ostvarenju sportskih ciljeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading