SRBIN BIJE BEZ MILOSTI! Naš reprezentativac POKIDAO - IDEMO DALJE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve čestitke, ovo je bilo zasluženo.

SRBIN BIJE BEZ MILOSTI! Naš reprezentativac POKIDAO - IDEMO DALJE!

Foto: Instagram.com/oksrbije

Na današnjim kvalifikacijama u tekvondou, na prestižnim Olimpijskim igrama u Parizu, srpski tekvondista Lev Korneev ostvario je sjajan nastup, pružajući izvanrednu borbu u kategoriji do 58 kilograma. Njegov protivnik, Bokar Diop iz Senegala, nije imao šanse protiv Korneeva, koji je dominirao tokom celog meča.

Lev Korneev je već u prvoj rundi pokazao svoju izuzetnu spretnost i borilačke veštine, osvojivši 6 poena u poređenju sa Diopovih 3. Oštrim udarcima u glavu i telo, Korneev je uspeo da uspostavi kontrolu nad borilištem, zaradivši poene i stvarajući prednost već u prvoj rundi.

U drugoj rundi, Korneev je nastavio sa impresivnim izvođenjem udaraca, osvojivši dodatnih 5 poena i zadržavajući agresivnu taktiku. Iako je Diop pokušao da uzvrati, nije uspeo da nadmaši Korneeva, koji je uspešno odoleo njegovim napadima i osigurao pobedu za sebe. Ovo predstavlja važnu prekretnicu u Korneevovoj karijeri.

Lev Korneev je pokazao izuzetnu borilačku veštinu i odlučnost, ostvarivši značajnu pobedu na kvalifikacijama, što ga svrstava među najznačajnije učesnike ovog takmičenja.

Njegov impresivan nastup obećava uzbuđenje i velike nade za dalje takmičenje na polju tekvondoa. Navijači u Srbiji s nestrpljenjem iščekuju njegove buduće borbe, verujući da će njihov šampion nastaviti da donosi ponos svojoj zemlji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading