PARTIZAN JE ZAVIJEN U CRNO: Više ništa neće biti isto - grobari su ga prosto obožavali!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.08.2024

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga.

PARTIZAN JE ZAVIJEN U CRNO: Više ništa neće biti isto - grobari su ga prosto obožavali!

Foto: YouTube.com/printscreen/Sport Net

Košarkapki klub Partizan, kao i kompletno crno-belo sportsko društvo tuguje.

Sa životne scene sišao je legendarni Nebojša Bogojević, među simpatizerima Partizana poznat po nadimku Čarli, dugogodišnji spiker na utakmicama beogradskog kluba iz Humske ulice.

Popularni Čarli je preminuo nakon duge borbe za opakom bolešću, ali ovogaa puta nije uspeo da pobedi i već sada je jasno da u hali na utakmicama crno-belih više ništa neće biti isto.

Inače Bogojević je poznat po najavi utakmia crno-belih košarkaša koje je uvek dočekivao uz reči:

- A sada poozdravite igrače našeg šampiona - rečenica koju nije menjao ni u godinama kada je Partizan bio daleko od osvajanja trofeja.

Koliko je bio omiljen kod navijača crno-belih govori i podatak da su mu grobari prethodne jeseni tokom prethodne jeseni tokom evroligaškog melča sa Barselonom posvetili i transparetn.

- Čarli, grobari su uz tebe - pisalo je na transparentu

Republika

Foto: Starsport

Utakmice Partizana više neće bit iste

 

Kolika je Čarlijeva bila ljubav prema crno-beloj bolji, govori i podatak da je 2010. godine na sopstvenu odgovornosta napustio bolnicu kako bi uživo posmatrao mečeve svog voljenog kluba u duelu sa Makabijem iz Tel Aviva, u sezni kada je Partizan stigao i do Fajnal-fora Evrolige.

Nebojša Bogojević nije uspeo da savlada najvećeg životnog protivnika, ali će svakako sa nekog boljeg mesta pratiti ubuduće mečeve svog Parizana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading