ĆUK IZNEO SVOJE UTISKE POSLE PORAZA OD ŠPANACA: To nam je nedostajalo!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija nije uspela da slomi prvaka Evrope.

ĆUK IZNEO SVOJE UTISKE POSLE PORAZA OD ŠPANACA: To nam je nedostajalo!

Foto: Starsport

Naši vaterpolisti su se danas susreli sa Španijom na Olimpijskim igrama u Parizu. Iako su se jako borili protiv favorita, na kraju su nas ipak savladali sa rezultatom 11:15. Od početka meča se videlo da su "delfini" u mnogo boljoj formi nego u meču protiv Australije. Nakon susreta, Miloš Ćuk je istakao da je naš nacionalni tim imao bolju energiju i igru, ali da je to bilo nedovoljno za pobedu.

- Bolja naša igra, bolja energija, nedovoljno da pobedimo Spaniju, sigurno jedna od favorita za zlato. Mene lično raduje što nismo potonuli, vratili smo energiju, imamo dve utakmice, možemo da pobedimo i Mađarsku i Francusku sa ovom energijom - rekao je Čuk.

Foto: Profimedia

Miloš Ćuk

On je istakao da moraju neke stvari da se poprave i da je nedostojalo samopouzdanja.

- Moramo još neke stvari da popravimo, da budemo precizniji, i u napadu i u odbrani,  nivo agresivnost i želje je bio dobar, nadam se da će leći sve to već na sledećem meču.  Nedostajalo malo samopuzdanja, njihovo veće iskustvo došlo je do izražaja. Nama najviše znači da smo mogli da im pariramo do pred sam kraj utakmice - naveo je Miloš Čuk.

Poraz od Španije predstavlja izazov za vaterpolo reprezentaciju Srbije, ali istovremeno priliku da pokažu svoju snagu i borbenost u preostalim mečevima. Sa fokusom na naredne utakmice, "delfini" imaju priliku da pokažu svoj potencijal i izbore se za plasman u četvrtfinale. S obzirom na dosadašnje uspehe i iskustvo, reprezentacija Srbije ima motivaciju da se izdigne izazovima i ostvari uspeh na Olimpijskim igrama u Parizu.

Foto: Republika.rs

Republika u Parizu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading