CARICA MILICA: Sjajno ostvarenje - srpska kajakašica obezbedila plasman u polufinale!

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

07.08.2024

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Može li se načiniti iskorak i ka medalji?

CARICA MILICA: Sjajno ostvarenje - srpska kajakašica obezbedila plasman u polufinale!

Foto: Instagram.com/printscreen/oksrbije

Na Olimpijskim igrama u Parizu, srpska kajakašica Milica Novaković ostvarila je izuzetan rezultat u kvalifikacijama discipline K1 na 500 metara.

Sa vremenom od 1:50.37, uspela je da zauzme drugo mesto i time obezbedi svoje mesto u polufinalu.

Uzbuđenje je bilo prisutno tokom cele trke, sa Lineom Stensils kao ozbiljnom konkurencijom. Iako je Stensils uspela da preuzme vođstvo u foto-finišu, Milica je sa drugim mestom obezbedila svoje mesto u narednoj fazi takmičenja.

Nakon sjajnog nastupa u kvalifikacijama, Milica Novaković se plasirala u polufinale discipline K1 na 500 metara. Pored nje, u ovoj fazi takmičenja naći će se i Linea Stensils, dok će ostale takmičarke imati priliku da se bore u četvrtfinalu. Očekuje se izuzetno uzbudljiva trka u kojoj će srpska kajakašica imati priliku da pokaže svoje veštine i bori se za plasman u finale.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sada sledi borba za veliko finale - Milica Novaković

 

Prema pravilima takmičenja, prve dve kajakašice iz svake od šest grupa direktno su se plasirale u polufinale discipline K1 na 500 metara. Milica Novaković je uspela da ostvari ovaj izuzetan rezultat, pokazujući svoju izuzetnu spremnost i veštine na vodi. Njen dalji nastup će sigurno pratiti mnogi navijači sa nestrpljenjem, nadajući se novim uspesima i sjajnim rezultatima.

Sjajan dan za srpski olimpijski tim u Parizu, sa izuzetnim nastupima naših sportista. Milica Novaković je svojim plasmanom u polufinale discipline K1 na 500 metara pokazala svoju izuzetnu sposobnost i spremnost za borbu. Očekuje nas uzbudljiv nastavak takmičenja u kojem će srpski sportisti imati priliku da pokažu svoj talenat i izbore se za visoke pozicije na Olimpijskim igrama.

Sva dešavanja s Olimpijskih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading