VIŠE NIJE MOGAO DA ĆUTI! Ilon Mask odgovorio ĐOKOVIĆU - TANDEM zapalio MREŽE! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko nije očekivao.

VIŠE NIJE MOGAO DA ĆUTI! Ilon Mask odgovorio ĐOKOVIĆU - TANDEM zapalio MREŽE! (FOTO)

Foto: He Canling / Xinhua News / Profimedia, Profimedia-rs

Srpski teniser Novak Đoković je svojom dirljivom porukom na društvenim mrežama oduševio ljubitelje sporta širom planete. Nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu, Đoković je podelio svoje duboke emocije sa pratiocima na Instagramu.

- Nikad nisam mogao da odustanem od sna o osvajanju ove zlatne medalje, kao što narod u Srbiji nikada nije odustao od mene. Zajedno, verovali smo u nemoguće. Iako sam ja taj koji drži ovu medalju, želim da svaki Srbin zna da pripada svima nama - napisao je Đoković na Instagramu, pa dodao:

- Predstavljanje naše nacije je najveća čast na svetu. Ova medalja, ovi trenuci, ovaj život, ništa ne bi bilo moguće bez vaše nepokolebljive podrške. Ovo je zbog vas. Ovo je za vas. Hvala vam - rekao je Novak.

 

 

Reakcija Ilona Maska među mnogobrojnim obožavaocima koji su se divili Đokovićevoj poruci, našao se i vlasnik društvene mreže "X" i najbogatiji čovek na planeti - Ilon Mask.

Mask, poznat po svojoj simpatiji prema Srbiji i Novaku Đokoviću, ekspresno je reagovao na Đokovićevu objavu, ostavivši jednostavan, ali značajan komentar.

- Čestitam - glasio je Maskov komentar, uz dodatu srpsku zastavu.

Ovaj gest nije prošao neprimećeno, a Đoković je brzo uzvratio zahvalnost čuvenom milijarderu. 

Republika

Foto: Printscreen/X

 

- Hvala, Ilone - napisao je Novak, pokazujući zahvalnost prema Maskovom gestu podrške.

Maskova reakcija ponovo je potvrdila njegovo divljenje prema Srbiji i njenim sportistima, a posebno prema Novaku Đokoviću, čije uspehe često prati i komentariše na društvenim mrežama.

Novak Đoković je još jednom pokazao svoju duboku povezanost sa svojim narodom i zahvalnost prema svima koji su ga podržavali na putu ka ostvarenju svojih snova. Ova emotivna poruka, kao i reakcija Ilona Maska, samo su dodatno istakli značaj koji Đoković ima kako u svetu sporta, tako i među uticajnim pojedincima širom sveta.

Navijači u Srbiji i širom sveta nastavljaju da slave Đokovićeve uspehe, ponosni na njegovu posvećenost i ljubav prema domovini. Reakcija Ilona Maska samo je dodala poseban sjaj ovom značajnom trenutku, pokazavši koliko Novak Đoković inspiriše ljude, ne samo kao sportista, već i kao osoba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading