KAPITEN JAKŠIĆ POSLAO JASNU PORUKU POSLE ŠPANACA: Moramo da uradimo ovu stvar!

Autor:

Olimpijske igre 2024

01.08.2024

14:11 >> 14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolja utakmica nego protiv Australje, ali nedovoljno za nešto dalje - jasan je kapiten.

KAPITEN JAKŠIĆ POSLAO JASNU PORUKU POSLE ŠPANACA: Moramo da uradimo ovu stvar!

Foto: Starsport

U meču trećeg kola grupe B na Olimpijskim igrama u Parizu, muška vaterpolo reprezentacija Srbije doživela je poraz od selekcije Španije rezultatom 15:11. Nakon susreta, kapiten našeg nacionalnog tima, Nikola Jakšić istakao je da su bolje odigrali utakmicu nego protiv Australije, ali da to nije bilo dovoljno.

- Bolja utakmica nego protiv Australje, ali nedovoljno za nešto dalje. Držali smo se prve tri četvrtine, ali smo posle poklekli i primili te golove na kraju. Bolje je nego što je bilo, ali nedovoljno dobro da uradimo šta smo planirali na OI - rekao je Jakšić.

Foto: Profimedia

Nikola Jakšić u akciji.

Jakšić veruje da će biti bolje, ali poručuje da mora da se pređe sa dela na reči.

- Nadam se da će u naredna dva meča biti bolje. Da dignemo nivo koji želimo. ovo nismo pravi mi, tu smo na momente, ali nismo kompletno tu. Mislim da će biti dobro, samo da dođemo. Verujem da će da bude bolje, ali moramo da pokažemo to u bazenu, a ne samo da pričamo van bazena - naveo je Nikola Jakšić.

Poraz od Španije predstavlja izazov za vaterpolo reprezentaciju Srbije, ali istovremeno priliku da pokažu svoju snagu i borbenost u preostalim mečevima. Sa fokusom na naredne utakmice, "delfini" imaju priliku da pokažu svoj potencijal i izbore se za plasman u četvrtfinale. S obzirom na dosadašnje uspehe i iskustvo, reprezentacija Srbije ima motivaciju da se izdigne izazovima i ostvari uspeh na Olimpijskim igrama u Parizu.

Foto: Republika.rs

Republika u Pariz

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading