SRBIJA OSTALA BEZ JOŠ JEDNOG SPORTISTE U PARIZU: Samo će Novak još igrati tenis od naših

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šteta, mogao je do preokreta

SRBIJA OSTALA BEZ JOŠ JEDNOG SPORTISTE U PARIZU: Samo će Novak još igrati tenis od naših

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Lajović završio je takmičenje na Olimpijskim igrama već u prvom kolu gde ga je savladao Nemac Maksimilijan Marterer posle tri seta – 6:3, 6:7 (6), 6:3.


Duci je bio jedini teniser koji nas je predstavljao pored Noleta, pa u se u "belom sportu" uzdamo još jedino u Đokovića. Lajović, 53. teniser sveta, dok Marterer zauzima 111. mesto na ATP listi, poražen je od mnogo slabije plasiranog tenisera posle dva sata i 43 minuta.

Marterer je u prvom setu napravio brejk u četvrtom gemu, dok je Lajović propustio čak šest brejk lopti. U drugom setu su oba tenisera napravila po dva brejka, a Lajović je bio bolji u taj-brejku rezultatom 8:6, pa se činilo da može do totalnog preokreta. Ipak, u trećem setu, kada je dodatno "stisao gas" Lajović i poveo sa 2:0, Marterer je napravio ogroman preokret i uz dva brejka došao do pobede.


Nakon ovog poraza, nemački teniser će se u drugom kolu susresti sa Kanađaninom Feliksom Ožea Alijasimom, koji je u prvom kolu pobedio Amerikanca Markosa Đirona.

Za sada nažalost bez previše uspeha za nas u Parizu, ali ima još srpskih sportista koji će se boriti za medalju Olimpijskim igrama, a raspored i satnica njihovih nastupa su dostupni javnosti.

 

Sutra će Novak Đoković pokušati da napravi još jedan korak ka ispunjenju dečačkog sna i osvajanju Vimbldona protiv, jednog jedinog, Rafe Nadala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading