EMOTIVNO: ODE NADAL U VEČNOST! Ovako je Rafa (verovatno) POSLEDNJI put ISPRAĆEN sa teniskog terena (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije uspeo da se oprosti sa medaljom, barem ne olimpijskom

EMOTIVNO: ODE NADAL U VEČNOST! Ovako je Rafa (verovatno) POSLEDNJI put ISPRAĆEN sa teniskog terena (VIDEO)

Foto: Profimedia

Španski teniski dubl u sastavu Rafael Nadal i Karlos Alkaraz doživeo je poraz na Olimpijskim igrama u Parizu, gde su ih u četvrtfinalu pobedili i izbacili Amerikanci Ostin Krajiček i Radživ Ram rezultatom 2:0 u setovima. Rafa i Karlitos su imali težak start, gubeći svoj servis već u prvom gemu, što je doprinelo vođstvu Krajičeka i Rama od 1-0. Iako su uspeli da osvoje svoj servis i smanje rezultat na 2-1, španski dvojac nije uspeo da održi ritam, gubeći naredni servis gem nakon duge borbe. Amerikanci su uspeli da završe prvi set sa ubedljivih 6-2.

U drugom setu, Nadal i Alkaraz su uspeli da osvoje prvi gem, ali su dozvolili Amerikancima brejk pri rezultatu na 3-3. Činilo se da je meč gotov, ali španski dvojac je uspeo da se vrati, međutim samo je produžio neizbežno. Ipak, Amerikanci su uspeli da zadrže prednost i pobede set rezultatom 6-4, eliminisavši tako španski tim iz daljeg takmičenja.


Ovaj poraz znači da će Nadal završiti svoje učešće na Olimpijskim igrama bez medalje i, da budemo realni, retko ko je očekivao da uspe u nameri da dođe do odličja u Parizu. Koliko god Alkaraz trenutno bio možda i najbolji teniser na svetu, nije mogao ni mladi Karlitos da ga spasi emotivnog oproštaja sa publikom. Nije to više onaj Nadal i to je svima jasno, a hoće li nastavljati da pokušava da odloži penziju za kasnije, videćemo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading