RADNIČKI ISPAO IZ KVALIFIKACIJA ZA LIGU KONFERENCIJA! Kragujevčani se vratili iz mrtvih, pa eliminisani NA PENALE u komšiluku

Autor:

Sport

31.07.2024

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogli su više..

RADNIČKI ISPAO IZ KVALIFIKACIJA ZA LIGU KONFERENCIJA! Kragujevčani se vratili iz mrtvih, pa eliminisani NA PENALE u komšiluku

Foto: Starsport

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca završili su evropsku epizodu, pošto su u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija ispali od Mornara nakon neviđenog trilera i lošijeg izvođenja jedanaesteraca u Baru - posle pobede od 1:0 u Srbiji i poraza 2:1 u gostima u regularnih 90 minuta, crnogorski tim je slavio u penalima sa 4:3 i otišao u treću rundu.

Odakle početi.. Nesrećno je primljen pogodak na samom kraju prvog poluvremena, a svi znamo koliko loše utiče na ekipu kada se, u takvom trenutku kada je već u mislima odlazak na pauzu sa prednošću, prima gol.

Nastavili su Kragujevčani sa solidnom igrom, menjao je Feđa Dudić u nadi da će probuditi svoju ekipu i da će doći do izjednačujućeg gola koji bi značio prolazak dalje, međutim, usledio je veoma hladan tuš.

 

 

Isti igrač koji je postigao i prvi gol, bio je koban i drugi put po Radnički - Kris Ondong. I to ponovo u užasnom momentu, sedam minuta pre isteka regularnog dela. Bilo je veoma teško psihički se izdignuti iz toga, ali su i to uspeli izabranici Feđe Dudića i u osmom minutu nadoknade došli do gola koji je doneo ogromnu nadu da sve ipak na kraju može biti kako treba! Strelac je bio Milan Aleksić i usledio je, normalno, haos. Baošić je dobio crveni karton i tada je momentum bio potpuno na strani srpskog tima. Ipak, posle dodatnih 30 minuta ničega, pristupilo se izvođenju jedanaesteraca. A mirnija je noga bila Baranima, iako nije tako izgledalo na početku. Imao je Radnički 1:0 posle promašaja Đurišića, ali su neprecizni bili Simović i Ristić, pa je plasman Kragujevčana ostao "na ruci" Lijeskića koji je umalo odbranio odlučujući udarac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading