NEVEROVATNO! MEDVEDEV ISPAO IZ TRKE ZA MEDALJU: Poražen je u trećem kolu Olimpijskih igara

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije uspeo da slomi Kanađanina.

NEVEROVATNO! MEDVEDEV ISPAO IZ TRKE ZA MEDALJU: Poražen je u trećem kolu Olimpijskih igara

Foto: Tanjug/AP

Kanadski teniser Feliks Ože-Alijasim ostvario je značajnu pobedu nad Danilom Medvedevim, osvajajući meč sa 2:0 u setovima (6:3, 7:6) i time se plasirao u naredno kolo Olimpijskih igara. Iako je Medvedev pružio snažan otpor, posebno u drugom setu, Ože-Alijasim je uspeo da zadrži svoju dominaciju na terenu, privodeći meč u svoju korist.

Kanadski as je uživao u velikoj podršci sa tribina, što mu je očigledno dalo dodatni podsticaj da pokaže svoje najbolje izdanje na terenu. Publika je bila uzbuđena tokom meča, pružajući snažnu podršku Ože-Alijasimu, čime je stvorena posebno inspirativna atmosfera na stadionu.

 

 


Iako je Medvedev uspeo da podigne nivo igre u drugom setu, naročito u odlučujućim poenima, nije uspeo da slomi Ože-Alijasimovu dominaciju na terenu. Ruski teniser nije uspeo da pronađe način da preokrene rezultat u svoju korist, uprkos svojim naporima.

Nakon impresivne pobede nad Medvedevim, Ože-Alijasim se plasirao u naredno kolo gde će se suočiti sa boljim iz meča Rud - Cerundolo, koji će se odigrati večeras. Publika sa nestrpljenjem iščekuje njegov naredni nastup na Olimpijskim igrama, pružajući mu snažnu podršku u daljem takmičenju.

Kako se takmičenje nastavlja, teniski navijači širom sveta sa nestrpljenjem prate svaki meč, očekujući nove uzbuđujuće duele i iznenađenja na terenu. Olimpijske igre nastavljaju da pružaju nezaboravne teniske trenutke i uzbudljivu borbu za medalje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading