BOGDANOVIĆ NAKON POBEDE NAD PORTORIKOM: Zadovoljan sam kako smo igrali

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledeća utakmica je protiv Južnog Sudana.

BOGDANOVIĆ NAKON POBEDE NAD PORTORIKOM: Zadovoljan sam kako smo igrali

Foto: Tanjug/ SAVA RADOVANOVIĆ

Košarkaši Srbije ubedljivo su savladali Portoriko u drugom meču na Olimpijskim igrama rezultatom 107:66. Sledeća naša utakmica, a ujedno i poslednja u grupnoj fazi, odigraće se 3. avgusta u 21 čas, kada ćemo se sastati sa selekcijom Južnog Sudana.

Nakon završene utakmice, izjavu je dao kapiten naše košarkaške reprezentacije Bogdan Bogdanović.

Republika

Foto: Republika.rs

 

- Dobra energija, dobar timski taj rad i trud, zadovoljan sam kako smo igrali. Eto odgovorili smo na tu neku lošiju partiju, mislim da smo lošije odigrali protiv Amerike, drago mi je da imamo to timsko samopouzdanje - Bogdanović o utakmici protiv Portorika.

- Mi svakako treba da gledamo sebe da uđemo ozbiljno u taj meč, oni su nezgodan protivnik, imali su i dobar pripremni period i dugo su zajedno, dugo se spremaju i igraju sa dosta dobrom energijom i sigurno su zahtevni protivnik. Na ovom turniru ne treba nikog olako shvatiti - rekao je Bogdanović za Južni Sudan.

- Neki su pratili, neki su bili na terapiju… Čuo se jako urlik u hotelu kada smo uzeli zlato, gledali smo na video bimu za košarkašicama. Upravo nas one motivišu, vrednije su, imaju pozitivnu energiju koju šire na sve nas. Družimo se, svaka im čast, one su se kvalifikovale – videćemo se večeras da rezimiramo sve - Bogdan o našem prvom zlatu.

Podsetimo, košarkaška reprezentacija Srbije je do sad odigrala dve utakmice u grupnoj zazi takmičenja Olimpijskeih igara. Prva utakmica je bila protiv reprezentacije Amerike, koju smo izgubili rezultatom 110:84, a druga, protiv Portorika, završila se našom pobedom sa rezultatom 107:66.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading