JUŽNI SUDAN BAČEN POD NOGE "DRIM TIMA": Amerikanci gaze sve redom

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko im ništa ne može.

JUŽNI SUDAN BAČEN POD NOGE "DRIM TIMA":  Amerikanci gaze sve redom

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država ostvarila je ubedljivu pobedu nad selekcijom Južnog Sudana rezultatom 103:86 na Olimpijskim igrama u Parizu. Utakmica je obeležena dominacijom američkog tima, koji je od samog početka nametnuo svoj ritam i uspeo da zadrži visoku prednost tokom celog meča.

Nije bilo nikakve sumnje u favorizovanost američkog tima, a košarkaši SAD su ubedljivo opravdali tu ulogu. Iako su mnogi navijači očekivali iznenađenje, Amerikanci su od samog starta pokazali svoju dominaciju na terenu, ne ostavljajući nikakvu dilemu u vezi sa ishodom meča.

 

 


Sjajno su Amerikanci otvorili meč, postigavši prva 6 poena preko Lebrona Džejmsa, a ubrzo su uspeli da steknu značajnu prednost. Iako su se igrači Južnog Sudana trudili da pariraju, košarkaši SAD su uspostavili jak tempo igre i stekli ubedljivu prednost koju protivnik nije uspeo da ugrozi.

Najefikasniji igrač pobedničkog tima bio je Bem Adebajo sa 18 poena, dok su Kevin Durent, Entoni Edvards i Lebron Džejms takođe doprineli visokim brojem poena. Sa druge strane, Omot je predvodio selekciju Južnog Sudana sa 24 poena, dok se Karlik Džons istakao sa 18 poena i sedam asistencija, najavljujući svoj potencijalni doprinos u narednim mečevima.

Nakon ubedljive pobede, košarkaši SAD se okreću narednom meču protiv Portorika, dok će selekcija Južnog Sudana imati priliku da pokaže svoje sposobnosti u susretu sa Srbijom. Očekuje se da će i jedni i drugi prikazati visok nivo košarkaškog umeća i borbenosti u narednim duelima na Olimpijadi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading