EVO KADA NOVAK IGRA SLEDEĆI MEČ U PARIZU! Poznat termin četvrtfinala sa Cicipasom

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledeći je Grk.

EVO KADA NOVAK IGRA SLEDEĆI MEČ U PARIZU! Poznat termin četvrtfinala sa Cicipasom

Foto: Profimedia

Novak Đoković je prošao u četvrtfinale Olimpijskih igara savladavši danas ranije Dominika Kepfera sa 2:0 u setovima, čime je zakazao duel sa Stefanosom Cicipasom.

Biće to najteža prepreka za srpskog tenisera do sada, budući da Grk važi za osmog nosioca, a poznato je i kada će meč krenuti.

Naime, organizatori su objavili da će to biti to prvi meč večernjeg programa i Novak će protiv Cicipasa igrati od 19.00 časova.

Cicipas je slavio protiv Sebastijana Baeza sa 2:0 i sada će se suočiti sa najboljim teniserom sveta.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đoković i Cicipas na AO

Pobednik ovog duela će se plasirati u polufinale, gde će igrati protiv najboljeg iz mečeva Zverev / Popirin - Museti / Fric.

Podsetimo, Novak je danas slavio, ali je imao i otežavajuću okolnost koje, nadamo se sutra neće biti, budući da bi do sedam uveče trebalo da zahladi.

Pre svega, ovo je bio najteži dan kada su u pitanju uslovi, neverovatna sparina na terenu. Uslovi su bili teški za oba tenisra, ali za oba i isti. Mora čovek da prihvati i da se prilagodi, mnogo smo se znojili, promenio sam četiri majice. Drago mi je što sam prelomio rezultat u prvom setu na 6:5. Dobro sam krenuo, ali onda, iskreno, bio sam malo iznenađen njegovom dobrom igrom. Bio je agresivan, dosta viši odskok lopte je danas bio i išle su brže. Nezgodan je protivnik. Bio sam izazvan na terenu i drago mi je što sam odgovorio na izazov na pravi način - jasan je bio Novak u razgovoru za RTS nakon meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading