SATANISTIČKI SMEĆARI! BRUTALNA poruka Majdova ORGANIZATORIMA OI šokirala sve! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majdov osuo paljbu

SATANISTIČKI SMEĆARI! BRUTALNA poruka Majdova ORGANIZATORIMA OI šokirala sve! (FOTO)

Foto: Profimedia

Srpski džudista Nemanja Majdov, koji je bio jedan od glavnih favorita za zlato u kategoriji do 90 kilograma na Olimpijadi u Parizu, šokantno je eliminisan već u osmini finala.

Majdov je izgubio od Theodorsa Tselidisa iz Grčke rezultatom 10:0 zbog tri žuta kartona, što je izazvalo ogroman bes kod srpskog sportiste.

Majdov je na društvenim mrežama uputio žestoke kritike sudijama, nazivajući ih "satanističkim smećem" i optužujući ih za nameštanje i uništavanje sporta.

- Satanistička smeća. Seme im se sudačko zatrovalo. Diskvalifikovali me posle dva minuta i ne pružiti mi priliku da uopšte pokažem nešto. Jesu li vam to te vrednosti, taj sport i olimpijske igre, smeća obična. To vam je sve, vratiće vam se svaka suza, go*na satanistička - napisao je besno je srpski džudista.

Majdov je još i dodao kako neće zaustaviti i da je siguran da je ovo maslo sudija, te da se neće pomiziti pred njima.

Foto: Profimedia

Džudista baš nije štedeo re

- Jedino tako me možete zaustaviti, klošari. Džudo je uništen i namešten sport. Sto posto je  kontrola sudija ishoda meča. Prođe onaj koji se hoće sagnuti i klanjati im se. E pa od mene to neće dočekati nikad. Takva medalja mi nije ni potrebna, smeća nesrećna - izjavio je u svom gnevu.

- Četiri godine nas nabijaju, 15 diskvalifikacija, ćutiš kako te ne bi oštetili na Olimpijskim igrama. Dođeš i ponovo klasika, pošalji ga kući dok se još nije ni zagrejao - napisao je Nemanja.

 

Majdov je takođe kritikovao medije, tvrdeći da nije poražen u pravom smislu reči, već da je diskvalifikovan zbog "izmisljenih kazni".

 

 

- I vi novinari, nisam izgubio, niko me nije porazio, to je malo teže izvesti. Nego su me diskvalifikovali na tri kazne koje su izmislili i izbacili. Nije suđeno, ne daju. Jer trenutno u ovom sportu ne osvajaju najbolji, nego ti satanisti moraju dozvoliti. Pišam im se na sve - tako je završio Nemanja.

Majdov je ranije bio uspešan u svojoj karijeri, uključujući osvajanje zlatne medalje na Svetskom prvenstvu 2017. godine i brojne medalje na evropskim takmičenjima. Njegove izjave o mogućem povlačenju iz sporta ukazuju na duboku frustraciju i nezadovoljstvo trenutnim stanjem u džudou. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading