IGRA MAČKE I MIŠA! Karlitos bez muke otišao u ČETVRTFINALE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apsolutna dominacija.

IGRA MAČKE I MIŠA! Karlitos bez muke otišao u ČETVRTFINALE!

Foto: Profimedia

Karlos Alkaraz nastavlja da oduševljava teniski svet svojom izvanrednom formom, u dvoboju protiv Romana Safjulina na Olimpijadi, Alkaraz je lako prošao u četvrtfinale pobedivši 2:0 (6:4, 6:2). Ovaj meč, koji je trajao sat i po, bio je poput dva poluvremena savršene teniske predstave.

Nakon što je osvojio Indijan Vels, Rolan Garos i drugi put podigao trofej na Vimbldonu, 21-godišnji Španac još jednom je pokazao svoju superiornost na terenu.

Alkaraz je započeo utakmicu sa odlučujućim ritmom, uzimajući rano prednost od 3:0 i dva brejka. Safjulin je pokušao da se vrati u igru, ali je Španac nastavio da dominira, koristeći svoje vrhunske servise, forhende i bekhende kako bi osigurao pobedu u oba seta.

 

 

Alkaraz je sada u četvrtfinalu i singla i dublu, gde se takmiči sa Rafaelom Nadalom. U ovom trenutku, Alkaraz je postigao 20 pobeda u poslednjih 21 meču, uključujući dvanaestu uzastopnu pobedu. On je najmlađi teniser među osam najboljih na Olimpijadi od 2008. godine i Novaka Đokovića.

Njegova trenutna forma ga čini jednim od glavnih favorita za zlatnu medalju. Iako se u četvrtfinalu singla može očekivati teška borba protiv Tomija Pola, kao i eventualni susret sa Danilom Medvedevom u polufinalu, Alkaras ostaje nevrovatno fokusiran. Jedini potencijalni rival koji bi mogao da ga zaustavi je Novak Đoković, iako je Alkaras nedavno slavio u finalu Vimbldona protiv njega.

 

 

Naredni izazovi za Alkarasa su ozbiljni, ali njegov trenutni napredak i forma sugerišu da je blizu još jednog velikog uspeha. Očigledno je da će Španac biti ozbiljan kandidat za medalje, a njegova borba na dva fronta u singlu i dublu mogla bi da mu pruži dodatni motiv za osvajanje olimpijskog zlata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading