HOROSKOP ZA ČETVRTAK 01. AVGUST! ŠKORPIJE, ljubav i zadovoljstvo trenutno su dobra kombinacija, VODOLIJE, budite pažljive!

Autor:

Vesti

01.08.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 01. AVGUST! ŠKORPIJE, ljubav i zadovoljstvo trenutno su dobra kombinacija, VODOLIJE, budite pažljive!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, emotivni susret s jednom osobom možda predstavlja samo prolazni vrhunac. Nema razloga da se zanosite prevelikim iluzijama. Bikovi, nedostaju vam neki snažni emotivni podsticaji da biste ljubavni život učinili dovoljno interesantnim. Blizanci, suviše jaki izlivi emocija vas navode na pogrešan izbor. Potrebno je da pravilno uskladite misli i osećanja.

Rakovi, posvetite više pažnje voljenoj osobi i zajedničkim planovima koje imate. Očekuje vas prijatno iznenađenje. Lavovi, brinete bez pravog povoda, partner trenutno možda ne želi da vam poverava misli ili ono što oseća. Device, pokažite dobru volju i spremnost na emotivno prilagođavanje do one prave mere.

Vage, ponekad postupate suviše strogo prema osobi koja ima dobru nameru, ali ne uspeva u potpunosti da vam dočara svoje emotivne doživljaje. Škorpije, trenutno ljubav i zadovoljstvo možda ne idu u zajedničkoj kombinaciji. Partner iznenada postavlja neugodna pitanja. Strelčevi, potrudite se da ulepšate raspoloženje uz osobu koja odgovora vašem ukusu i senzibilitetu.

Jarčevi, osvrnite se oko sebe jer uvek postoje nasmejana lica i one dobre poruke. Nove dileme rešavajte u dogovoru s voljenom osobom. Vodolije, neko ume snažno da ustalasa vaše misli i osećanja. Budite dovoljno iskreni, nežni i pažljivi. Uživajte u intimi. Ribe, pažljivije analizirajte partnera da biste odgonetnuli deo nekih skrivenih poruka.

Vaš celokupan horoskop pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading