VRATIĆE IM SRBI ZA SVAKU SUZU KAD TAD! Srpski borac OPET opleo po organizatorima OI zbog suđenja!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Slava Gospodu na svemu"

VRATIĆE IM SRBI ZA SVAKU SUZU KAD TAD! Srpski borac OPET opleo po organizatorima OI zbog suđenja!

Foto: Profimedia

Srpski džudista Nemanja Majdov, koji je bio jedan od glavnih favorita za zlato u kategoriji do 90 kilograma na Olimpijadi u Parizu, šokantno je eliminisan već u osmini finala.

Majdov je izgubio od Teodorsa Tselidisa iz Grčke ranim rezultatom 10:0 zbog tri žuta kartona, što je izazvalo ogroman bes kod srpskog sportiste.

Majdov je nakon toga na društvenim mrežama uputio žestoke kritike sudijama, nazivajući ih "satanističkim smećem" i uputivši im još mnogo pogrdnih poruka, a sada se oglasio ponovo, nešto mirnije glave uz poruku da će im se "vratiti kad tad".

- Čast je predstavljati Srbiju, a posebno je privilegija biti Srbin, pravoslavni Hrišćanin. Hvala vam na podršci, toliko poruka mi stiže. Vratićemo im za svaku suzu. Kad tad. Ponosno ćemo stajati pred njima uzdignute glave, i nećemo je nikada spustiti. Slava Gospodu na svemu, zaključio je Majdov, uz "IS XS NI KA", što je skraćenica za poruku na grčkom "Isus Hristos pobeđuje (pobednik)".

Podsetimo, mnogi srpski sportisti koji se takmiče u borilačkim veštinama "zakinuti" su učešća na Olimpijskim igrama zbog i te kako diskutabilnih odluka sudija. Pomenuti džudista je danas baš žustro osuo po organizatorima Olimpijskih igara nazivajući ih satanistima, dok je OKS uputio žalbu zbog načina na koji je srpska bokserka Natalija Šadrina izbačena sa takmičenja odlukom sudija. Takođe, tu je i Sara Ćirković koja je prvi put učestvovala na Olimpijskim igrama, a mnogima je privukao pažnju sudijski kriterijum koji je bio veoma diskutibalan jer se činilo da će Ćirković izvojevati pobedu. I ona je kritikovala arbitre posle eliminacije, a pre samo nekoliko minuta i Vahid Abasov je na veoma sličan način izbačen sa takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading