NOLE POKAZAO SVOJU AMAJLIJU: Uz pomoć OVOGA juri ka zlatu na Olimpijskim igrama (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom karijere nosio je i druge amajlije zavisno od situacije.

NOLE POKAZAO SVOJU AMAJLIJU: Uz pomoć OVOGA juri ka zlatu na Olimpijskim igrama (VIDEO)

Foto: Instagram.com/djokernole

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković, plasirao se u četvrtfinale Olimpijskih igara u Parizu, ostvarivši pobedu nad Dominikom Kepferom rezultatom 2:0 (7:5, 6:3). Međutim, ono što je privuklo pažnju mnogih nije samo njegova sportska veština, već i jedan zanimljiv detalj koji nosi sa sobom - amajlije.

Novak Đoković često nosi razne amajlije oko vrata, a jedna od njih je krstić od tisovine, poklon sa Svete Gore i manastira Hilandar, koji predstavlja važan simbol njegove vere i tradicije. Pored toga, tokom karijere nosio je i druge amajlije zavisno od situacije, kao što su krstići od drugih materijala, simbol Srbije i naših vojnika iz Prvog svetskog rata - Natalijinu ramondu, simbol golubice koja simbolizuje mir i ljubav, kao i podsećanje na Nikolu Teslu, njegovog idola.

 

 


Nakon pobede u meču sa Kepferom, Novak je tokom davanja izjave iznenadio prisutne tako što je zavukao ruku pod majicu i izvukao krstić koji je očigledno od srebra ili belog zlata. Ovaj isti krstić primećen je i tokom meča trećeg kola Australijan opena ove godine protiv Tomasa Martina Ečeverija, gde je Novak osvojio prva dva seta.

Novak Đoković je poznat po svojoj posvećenosti i veri, a amajlije koje nosi sa sobom predstavljaju izvor snage i samopouzdanja tokom mečeva, čime dodatno inspiriše svoje navijače širom sveta. Njegova pažnja prema detaljima i simbolima koje nosi sa sobom često su tema interesovanja i divljenja ljubitelja tenisa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading