STANOJEVIĆ NEUTEŠAN NAKON DEBAKLA PROTIV DINAMA: Ne možete da kažete da je bilo ičega dobrog

Autor:

Sport

31.07.2024

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Mi smo jedna spora ekipa, koja teško može da prati ovaj ritam"

STANOJEVIĆ NEUTEŠAN NAKON DEBAKLA PROTIV DINAMA:  Ne možete da kažete da je bilo ičega dobrog

Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana su se danas u 20 časova sastali sa fudbalerima Dinamo Kijeva na domaćem terenu, gde su ponovo izgubili u revanš meču sa rezultatom 3:0. S obzirom da se prvi meč završio katastrofalnim rezultatom za igrače Partizana kada je Dinamo poveo sa 6:2, krajnji rezultat ova dva fudbalska kluba je 9:2 za Dinamo Kijev. 

Nakon katastrofalne utakmice za crno-bele, oglasio se trener Aleksandar Stanojević.

- Ne možete da kažete da je bilo ičega dobro. Ušli smo više puta u protivničku trećinu terena nego što je to bilo u prvoj utakmici. Ničim drugim ne možemo da se pohvalimo. Ostalo je bilo loše, jednostavno su druga brzina u odnosu na nas. Mi smo jedna spora ekipa, koja teško može da prati ovaj ritam. To sam znao i na početku. Jednostavno moramo da menjamo igrače, promenimo dosta stvari jer u Evropi ne možemo da igramo sa ovom brzinom, kvalitetima, karakteristikama - rekao je Stanojević.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Naravno, pored Stanoja, svoje mišljenje dao je i kapiten ekipe Svetozar Marković.

- Sigurno da je rezultat donekle pokazao koja je razlika između nas i njih. Sada je najbitnije da se vratimo na pravi put, da već od vikenda i Železničara damo sve od sebe i ostvarimo pobedu i da se polako spremamo za narednu utakmicu u Evropi. Sigurno da je teško posle 6:2 igrati drugu utakmicu. Moram da kažem da igramo u velikom klubu, da svaku utakmicu moramo biti motivisani i davati sve od sebe - rekao je Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading