ODBOJKAŠICE SRBIJE OSTALE NA KORAK OD ČUDESNE POBEDE NAD AMERIKOM! Spasile su dva seta i četiri meč lopte, ali petu nisu mogle

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uh, kakva šteta!

ODBOJKAŠICE SRBIJE OSTALE NA KORAK OD ČUDESNE POBEDE NAD AMERIKOM! Spasile su dva seta i četiri meč lopte, ali petu nisu mogle

Foto: www.profimedia.rs

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je posle neverovatnog meča u drugoj rundi Olimpijskih igara od Amerike sa 3:2 u setovima (25:17, 25:20, 20:25, 14:25, 17:15)!

Auh, šta smo videli ovog popodneva u Parizu - duel evropskog i svetskog šampiona potpuno je opravdao očekivanja, a ostaće dugo ova žal posle neverovatnog povratka u meč naših lavica.

U uvodnom setu, Amerikanke su dominirale i osvojile ga ubedljivo rezultatom 25:17, nakon katastrofalnog pada u igri naše selekcije. Tijana Bošković i Aleksandra Uzelac pokušale su da se izdignu iz teške situacije i povele su svoj tim do vođstva od 13:11 i 14:12. Ipak, Amerikanke su uspele da ostvare preokret i osvoje taj deo igre.

Republika

Foto: Profimedia

Tijana i Maja protiv SAD

Srpkinje nisu dozvolile da ih poraz u prvom setu obeshrabri, te su se vratile u drugom setu spremne da se bore. Imale su nerešeno na 13:13 i 16:16, ali se ponovo dogodio pad i dozvoljeno je rivalkama da dobiju i taj period igre sa 25:20.

Međutim, onda je usledio povratak o kom će se dugo pričati. Istim rezultatom kojim je završen drugi, gotov je bio i treći set, samo u korist naših lavica. Proradio je blok, tada su odbojkašice zaličile na sebe protiv nimalo naivnih Amerikanki. Usledila je totalna dominacija u četvrtom periodu koji je dobijen sa više nego ubedljivih 25:14 i tada je Srbija imala momentum i činilo se da mogu do potpunog preokreta i čuda naše igračice!

Ušlo se u taj-brejk, ali su onda Amerikanke ponovo prikazale igru iz prva dva seta. Imale su tri meč lopte na rezultatu 14:11. A onda, nikad ne otpisuj naše odbojkašice - peti deo, ili ko zna koji! Sve tri je spasila selekcija Gvidetija, onda ni četvrtu nisu iskoristile Amerikanke, ali su posle pete i neverovatne borbe nakon gledanja čelendža ipak pobedile.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading