DAVIDOVAC SE VRATIO I NIJE MOGAO DA SAKRIJE OSMEH SA LICA: Oduševili ga navijači, evo šta kaže o Južnom Sudanu

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratak i odmah poeni

DAVIDOVAC SE VRATIO I NIJE MOGAO DA SAKRIJE OSMEH SA LICA: Oduševili ga navijači, evo šta kaže o Južnom Sudanu

Foto: Starsport

Dejan Davidovac u dresu Srbije

Košarkaši Srbije ubedljivo su savladali Portoriko u drugom meču na Olimpijskim igrama rezultatom 107:66.

"Ono je bila njhova pesma, a sad ćeš da čuješ našu" - time su se "orlovi" vodili protiv Portorika nakon poraza od Amera. Večeras smo videli sve ono na šta smo navikli dok gledamo Srbiju, ali "samo" sa dodatkom "turbo" Jokića.

Posle nešto "neizvesnijeg" prvog poluvremena (+17), sa 27:16 dobijena je ubedljivo treća deonica, dok je četvrta bila suvo "odrađivanje" posla. Posebno raduje to što su šansu na kraju dobili i Dejan Davidovac i Uroš Plavšić, pa su se posle njihovih poena danas svi upisivali u listu strelaca.

Vratio se Deda na teren i odmah pokazao zašto ga je Kari toliko puta izdvajao kao važnog igrača, a tek će. Po ulasku na teren dobio je pozdrav od navijača.

- Lepo je bilo, smejao sam se non stop. Odsustvovao sam dugo vremena i drago mi je što sam se vratio. Drago mi je što smo odigrali ovakvu utakmicu kakvu smo odigrali, počeo je Deki nakon meča.

Neočekivano visoka pobeda.

Republika

Foto: Starsport

Davidovac u Manili

- Pripremali smo se samo da pobedimo ovu utakmicu, tako da nismo razmišljali o koš-razlici, ali kada se ukazala šansa jurili smo i rezultat. Verovatno če nam to kasnije značiti.

Kakva je bila atmosfera posle poraza od Amerike?

- Pa nismo bili utučeni, Amerika svi znamo kakva je. Lično mislim da nismo zaslužili da izgubimo tom razlikom, ali razmišljamo unapred i idemo dalje.

Južni Sudan?

- Generalno mi se Južni Sudan činio kao moćna ekipa i prošle godine. Atletska ekipa, dugački su, moćni. Mislim da su opasna ekipa stvarno, ali smatram da smo mi bolja i pokazaćemo to na terenu.

Navijači?

- Bila je i prošle godine dobra atmosfera na Svetskom i ove godine ih je mnogo sa nama, a sigurno nam znači ta podrška, svima nama, zaključio je Davidovac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading