POSLE DOMINACIJE KOŠARKAŠA, BASKETAŠI SE OSRAMOTILI! Kina je proslavila pobedu i iznenadila sve

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Basketaši Srbije nakon što su savladali Ameriku, izgubili od Kine.

POSLE DOMINACIJE KOŠARKAŠA, BASKETAŠI SE OSRAMOTILI! Kina je proslavila pobedu i iznenadila sve

Foto: KSS

Basketaši Srbije

Basketaši Srbije su posle pobedee nad reprezentacijom Amerike sa 22:14, izgubili su utakmicu u drugom kolu Olimpijskih igara protiv reprezentacije Kine rezultatom 21:15. Reprezentacija Kine je izgubila svoju prethodnu utakmicu protiv basketaša Holandije sa 21:16.

Ishod ovog meča je iznenadio sve prisutne, kao i sve one koji su utakmicu pratili ispred malih ekrana. 

 

 

Basketaš Kine Džang je upisao svoj peti poen za preokret, a Srbija je promašila dve dvojke zaredom. Džao je poravnao rezultat, a nova dvojka Kineza donela je preokret - 9:11. Potom su Kinezi nastavili seriju i stekli +4, a Stojačić je lepo namestio poene Brankoviću. Džang je dalje nastavio da dominira nad našim reprezentativcima tako što je ubacio dvojku za 10:15, a iz prodora je bio takođe sjajan. Nakon sjajne igre je promašio dva zicera, ali je uhvatio ofanzivni skok i iznudio faul, te iskoristio penal. Braković se prošetao do kraja za 11:17, a Džang je ubacio još jednu dvojku. Branković je uzvratio istom merom, a Majstorović je vratio srbiju u igru - 15:19.  

Za Srbiju su nastupali: Strahinja Stojačić, Dejan Majstorović, Marko Branković i Mihailo Vasić.

Kineze su predstavljali: Ning Džang, Venbo Lu, Điaren Džao i Džuanbo Džu.

Podsetimo, Srbija je u prvom kolu pobedila Ameriku sa 22:14, dok je Kina poražena od Holandije sa 21:16 i važila je za velikog autsajdera u drugom kolu, ali je napravila iznenađenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading