NOVAKA DOVELI DO LUDILA - PA SE ČUDILI JER PSUJE! Ovaj DETALJ su svi PROPUSTILI na meču!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odustao je od prepirke.

NOVAKA DOVELI DO LUDILA - PA SE ČUDILI JER PSUJE! Ovaj DETALJ su svi PROPUSTILI na meču!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković uspešno je nastavio svoj put na Olimpijadi, plasiravši se u četvrtfinale nakon pobede nad Dominikom Kepferom. Đoković je nakon teškog prvog seta, uspeo da izdominira u drugom.

U prvom setu Novak je pokazao frustraciju zbog povremenih poteškoća i rasprava sa sutkinjom Alison Hjuz, pošto je napravila propust u poenu pre toga.

Đoković je kasno video trag loptice i tada je shvatio da ga je sutkinja oštetila, posle čega je ušao u kraću prepirku sa njom. Jednostavno, više ništa nije moglo da se vrati i zato je odustao i otišao da servira.

Pored početnog brejka, Đoković je bio primoran da se izbori s Kepferovim odgovorom, što je izazvalo vidno nezadovoljstvo srpskog tenisera, posebno iznervirao na pauzi između petog i šestog gema (pri rezultatu 3:2 za njega), pa se moglo čuti i da je opsovao, što se nije videlo u prenosu.

- Pazi, pazi... U pi**u materinu! - vikao je Novak Đoković ka svom timu, odmahujući glavom, očigledno nezadovoljan nekim propustom koji su napravili i nisu ga na vreme obavestili. 

 

 

I pored turbulencija na terenu, Đoković je uspeo da se fokusira i izbori sa izazovima, obezbedivši sebi mesto u četvrtfinalu. Sa takvim plasmanom, Đoković će imati priliku da se suoči sa grčkim teniserom Stefanom Cicipasom.

Ovaj meč će biti poseban izazov, s obzirom na Cicipasovu odličnu formu i njegove prethodne uspehe na sličnim podlogama. Đoković je svestan da će mu biti potrebna vrhunska igra kako bi se kvalifikovao za polufinale i eventualno borio za zlato.

Fanovi širom sveta sa nestrpljenjem očekuju nastavak Đokovićevog putovanja na Olimpijadi, nadajući se da će srpski teniser nastaviti sa impresivnim igrama i dostizanjem novih visina u svojoj karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading