POSLALA EMOTIVNU PORUKU NOLETU! "Ti si moje srce" - a evo i njegove ISKRENE rekacije!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki si Novače.

POSLALA EMOTIVNU PORUKU NOLETU! "Ti si moje srce" - a evo i njegove ISKRENE rekacije!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, postigao je još jedan značajan uspeh na Olimpijskim igrama u Parizu. On je prošao u četvrtfinale nakon ubedljive pobede nad Dominikom Kepferom sa 2:0 u setovima.

Ova pobeda ne samo da je demostrirala Đokovićevu izuzetnu formu, već je i dodatno učvrstila njegov status kao jednog od glanih fazorita na ovom prestižnom takmičenju.

Pred početak meča, Đoković je doživeo emotivno iznenađenje od italijanske navijačice Frančeske. Ona je za Novaka pripremila transparent na kome je pisalo: 

- Imam dva srca. Jedan Italijan, a drugi Srbin, u liku Novaka Đokovića. Kada Nole igra, drugi igrač udara mnogo jače od prvog - pisalo je na transparentu.

 

 

Nole nije skidao osmeh sa lica, a Frančeski se javno zahvalio na podršci. Taj susret sa njom još jednom dodatno potvrđuje priču koliko je Novak ne samo odličan sportista, već pre svega veliki čovek. Ovaj dirljivi trenutak nije samo pokazao Đokovićevu sposobnost da inspiriše ljude širom sveta, već i koliko je njegova harizma i sportski duh prihvaćen van granica Srbije.

Njegova sposobnost da poveže ljude kroz sport i osobni šarm jasno je vidljiva. U četvrtfinalu, Đoković će se suočiti sa Cicipasom, što će biti ključni trenutak u njegovoj potrazi za zlatom.

Njegov nastup i forma sugerišu da bi mogao da ide dalje, ali takmičenje je još uvek neizvesno. Kako se Olimpijske igre bliže kraju, svi oči su uprte u Đokovića, koji nastavlja da fascinira obožavaoce i sportske entuzijaste širom sveta. Ostanite uz nas za najnovije informacije i ažuriranja o njegovim narednim mečevima i potencijalnim medaljama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading