EVO ZBOG KOGA SU SE BASKETAŠI IZBLAMIRALI PROTIV KINE: Jedan KOŠARKAŠ Srbije ih isbaksuzirao

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pa gde tad da ih pohvališ...

EVO ZBOG KOGA SU SE BASKETAŠI IZBLAMIRALI PROTIV KINE: Jedan KOŠARKAŠ Srbije ih isbaksuzirao

Foto: Profimedia

Basketaši Srbije su posle dominantne i sjajne pobede nad reprezentacijom Amerike od 22:14 šokantno izgubili utakmicu drugog kola Olimpijskih igara od selekcije Kine rezultatom 21:15.

Strahinja Stojačić, Dejan Majstorović, Marko Branković i Mihailo Vasić danas definitivno nisu bili svoji, za razliku od sinoćnog meča sa SAD. Rano smo ušli u problem sa faulovima, a Džang se razigrao kao nikad i sjajnim šutem sa distance lansirao Kineze ka pobedi.

Republika

Foto: Profimedia

Milutinov protiv Portorika

Samo nekoliko minuta pre početka tog meča, završen je duel košarkaša Srbije protiv Portorika. Za razliku od 3x3 selekcije, "orlovi" su bili ubedljivi i savladali karipsku selekciju sa 107:66. Odmah po završetku meča, pred novinare je izašao, u trenucima dok su basketaši počinjali duel, Nikola Milutinov. Centar Srbije je od svih odlučio da pohvali upravo - basketaše. Izgleda da ih je baš izbaksuzirao, budući da su nekoliko minuta posle toga upisali šokantan poraz.

- Na žalost, nemamo priliku da gledamo ostale sportove, pa pokušavamo nekako sami da se snađemo. Drago nam je da su basketaši pobedili Ameriku i čestitamo im na tome. Oni su stvarno neverovatni momci. Od njih ništa manje od zlata ne očekujemo. Ti momci su neverovatni, šta god uradili. Mislim da stvarno za njih ne postoje granice, oni su tamo favoriti. Ne treba da im stavljamo pritisak. Neverovatno rade to što rade - rekao je Milutinov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading