MILUTINOV "POLOMIO" OBRUČ! Jokićeva reakcija privukla najviše pažnje (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izazvao je euforičnu reakciju sa klupe Srbije.

MILUTINOV "POLOMIO" OBRUČ! Jokićeva reakcija privukla najviše pažnje (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije je započela svoj meč drugog kola na Olimpijskim igrama u Parizu protiv Portorika sa izuzetnom igrom. Od samog početka, Petrušev i Jokić su pokazali dominaciju na terenu, a u drugoj četvrtini se pridružio i Nikola Milutinov.

Nakon jedne impresivne akcije, Milutinov je odlučio da krenue ka košu i zakuca, izazivajući euforičnu reakciju sa klupe Srbije. U tom trenutku, cela klupa je skočila, a posebno se istakao Nikola Jokić koji je snažno viknuo, pružajući podršku svom saigraču iz reprezentacije. Ovaj momenat je dodatno naglasio značaj zajedništva unutar tima i nije promakao navijačima koji su odmah prepoznali koliko je to uticalo na igru Srbije. 

 

 


Olimpijske igre uvek privlače pažnju javnosti, a kada je reč o Srbiji, interesovanje je dodatno intenzivno. Košarkaška reprezentacija Srbije se posebno ističe svojim izuzetnim umećem i zajedništvom, privlačeći pažnju kako domaće, tako i međunarodne publike. Ova ekipa je poznata po svojoj posvećenosti, talentu i borbenom duhu, što je svakako doprinelo njihovom uspehu na Olimpijadi.

Reakcija klupa Srbije na sjajan potez Nikole Milutinova nije prošla neprimećeno kod navijača. Njihov entuzijazam i podrška timu su odmah bili primećeni, a atmosfera koju su stvorili je zasigurno dodatno motivisala igrače na terenu. Navijači su prepoznali koliko je važno osećanje zajedništva unutar tima i kako ono može uticati na rezultate. Ovaj momenat je dodatno učvrstio vezu između igrača i navijača, stvarajući jedinstvenu atmosferu podrške i ohrabrenja.

Košarkaška reprezentacija Srbije je još jednom pokazala svoju izuzetnu igru i ujedinjenost na Olimpijskim igrama. Njihov timski duh je nešto što se ističe i što ih čini izuzetno privlačnim ne samo kao sportski tim, već i kao primer zajedništva i posvećenosti. Ovaj tim definitivno zaslužuje svu podršku i pažnju koju dobija, a njihova igra je inspiracija mnogima širom sveta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading