ODBOJKAŠICE SU NAŠE ZLATO! ZA MALO IM IZBEGLO ČUDO, ALI MAJA NE KLONE: Ovde je PRELEPO, oduševljeni smo zbog ZORANE I DAMIRA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I da ne donesu medalju, a nadamo se da hoće, svi ćemo se ponositi njima.

ODBOJKAŠICE SU NAŠE ZLATO! ZA MALO IM IZBEGLO ČUDO, ALI MAJA NE KLONE: Ovde je PRELEPO, oduševljeni smo zbog ZORANE I DAMIRA!

Foto: OSSRB

Sara Lozo i Maja Aleksić

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je posle neverovatnog meča u drugoj rundi Olimpijskih igara od Amerike sa 3:2 u setovima (25:17, 25:20, 20:25, 14:25, 17:15).

Iz dva seta minusa i posle četiri meč lopte vraćale su se naše lavice - pokazale su neverovatan karakter, ali na kraju su ostale bez pobede posle sporne odluke sudija u finišu.

Ipak, Maja Aleksić ne klone duhom, nimalo.

- Moram da čestitam mojim devojkama na ovom povratku. To je bukvalno bio samo jedan poen, jedan trenutak, u toku trećeg seta, kada smo se mi vratile, kada smo krenule da budemo mi, i da igramo našu igru, i kada stvarno energija je bila na zavidnom nivou. Nadam se da su gledaoci to mogli da vide, jer mislim da smo priredile jednu izvanrednu utakmicu, i protivnik je naravno olimpijski šampion od pre tri godine. Znali smo da će biti teško, bile smo spremne na to, međutim, ipak smo malo opuštenije krenuli ta prva dva seta... Krivo mi je zbog toga, jer znam, i sigurna sam da smo bolja ekipa od njih... Na kraju je presudio taj jedan poen, dva poena, ali mislim da je stvarno borba bila... Stvarno nemam reči za ove devojke - počela je Aleksićeva.

Istakla je da se naježila od pomisli da su spasle četiri meč lopte.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Odbojkašice na OI

- Naježila sam se upravo. Neverovatno stvarno. Uživanje je igrati sa ovim devojkama, uživanje je biti i na Olimpijskim igrama, i svaki trenutak treba da nam bude uživanje ovde, i zato se ovako i borimo, i zato dajemo sve od sebe, i daćemo na svakoj narednoj utakmici.

Ipak, Srbija i dalje ima put do prolaska dalje nakon što je u prvom kolu savladala Francusku - moraće da pobedi i Kinu.

- Mislim da neće uticati. Uzele smo taj bod, ali svakako, znale smo da moramo da pobedimo minimum dve utakmice. Jeste da nam se desio kiks već na drugoj utakmici, ali mislim da sa dignutnom glavom idemo u naredni meč, koji nas očekuje. Kinu dobro znamo, spremićemo se, imamo dosta vremena, i idemo jako do onoga po šta smo došli. 

A za kraj je najviše oduševila - pričala je o sinoćnom susretu u Srpskoj kući povodom Damira i Zorane, ali i o Novaku:

- Morali smo da proslavimo, to je tradicija, da se proslavlja svaka medalja. I pustili su nam kolo, to nismo očekivali, i stvarno je bio prelep osećaj. Radujemo se kao da smo mi osvojili, rekla je Maja i dodala:

- Nole je bio juče za vreme ručka. Ja više ne znam ni koji je dan, stvarno uživamo i super nam je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading