NEOČEKIVANA SITUACIJA NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Pčele ometaju takmičare, evo kako se sve završilo (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičari pokazali smirenost.

NEOČEKIVANA SITUACIJA NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Pčele ometaju takmičare, evo kako se sve završilo (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Na Olimpijskim igrama u Parizu, takmičari u streličarstvu suočili su se sa neočekivanim izazovima, poput pojave pčela tokom takmičenja. Snimak na društvenim mrežama prikazuje trenutak kada je pčela ometala takmičarku Južne Koreje, ali ona je uspela da se koncentriše i izvede perfektno gađanje. Međutim, slična situacija desila se i muškom takmičaru, Korejcu Kim Je Deoku, koji je pokazao izuzetnu smirenost i usredsređenost, što ga je na kraju dovelo do pobede i osvajanja zlatne medalje.

 

 

Ovo što smo videli na snimku nije sprečilo takmičarku Južne Koreje da odradi sve kako treba, ali u muškom polufinalu ekipnom je takođe Korejcu Kim Je Deoku sleteta pčela na ruku. On je ostao miran i pokazao zašto je veliki šampion.

Ostvario je perfektno gađanje, pobedili su Kinu u polufinalu, a zatim su i u finalu savladali Francusku sa 5:1.

Neki kažu da mu je pčela možda i donela sreću. Ipak, u pitanju je vrhunski takmičar koji nije dozvolio da ga neuobičajena pojava sputa u puta ka olimpijskom zlatu.

Olimpijske igre su jednom u četiri godine i većina sportista se ceo život sprema za taj jedan dolazak, dok malo srećnika učestvuje više puta.

Sve što se spremi potrebno je u pravom moementu uraditi baš kao na treningu. Prisutna je trema, jer se zna da nema popravnog, ali najgore je kada ti nešto neočekivano zasmeta na samom takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading