KAKVA ČAST ZA SRPSKE SPORTISTE: Mikec i Arunovićeva dočekani sa stilom u Parku šampiona (FOTO)

Autor: Republika/A.Đ.

Olimpijske igre 2024

31.07.2024

22:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve oči su bile uprte u njih

KAKVA ČAST ZA SRPSKE SPORTISTE: Mikec i Arunovićeva dočekani sa stilom u Parku šampiona (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Reprezentativci Srbije u streljaštvu Zorana Arunović Damir Mikec osvojili su zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu u kategoriji miks parova u disciplini vazdušni pištolj 10 metara. Ovo je prva olimpijska medalja za Zoranu Arunović, kao i prva medalja za Srbiju iz Pariza, dok je Damir Mikec ovenčan srebrom na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Danas su naši donosioci zlatne medalje iz streljaštva dočekani sa stilom u Parku šampiona u Parizu, gde su sve oči bile uprte samo u njih i u zastavu Srbije koju su ponosno podigli u vis. Damir Mikec i Zorana Arunović su sa ogromnim ponosom prošetali binom, dok im se oko vrata sjaje zlatne medalje.

 

 

Nakon ovakvog podviga, jasno je da pobeda nije samo sportski uspeh, već i emotivno ispunjenje za ove izuzetne sportiste. Njihova predanost, istrajnost i duhovna snaga su se pokazali kao ključni faktori u osvajanju zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu. Srbija može biti ponosna na ove izuzetne sportiste i njihov neverovatan uspeh.

Takođe, Damir Mikec je takođe izrazio svoju emotivnu stranu, prisetivši se svoje pokojne majke i otkrivši jednu neverovatnu slučajnost.

- Datum rođenja moje pokojne majke bio je boj broj akreditacije i to sigurno nije slučajnost. Dan posle njene godišnjice smrti otišao sam u Tokio i osvojio medalju, a sada ovo - istakao je zlatni srpski strelac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading