"NOVAK JE ISFRUSTRIRAN I ŽALI SE PO TERENU!" SKANDAL pred meč - oni opet PLJUJU po njemu?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prozivke na njegov račun ne prestaju.

"NOVAK JE ISFRUSTRIRAN I ŽALI SE PO TERENU!" SKANDAL pred meč - oni opet PLJUJU po njemu?!

Foto: Profimedia

Novak Đoković je uspešno prošao u treće kolo Olimpijskih igara u Parizu nakon pobede nad Dominikom Kepferom iz Nemačke rezultatom 2:0 (7:5, 6:3).

Iako je Đoković bio suočen sa većim izazovima u ovom meču nego što je to bio slučaj protiv Rafaela Nadala, pokazao je izuzetnu koncentraciju i odlučnost kada je bilo najpotrebnije. Ova pobeda ga je dovela korak bliže ostvarenju njegovog sna o osvajanju zlatne medalje.

Sledeća prepreka za Đokovića biće njegov stari poznanik, Stefanos Cicipas. Pred predstojeći duel, Đoković se našao na meti kritike od strane španskog lista "Punto de Brejk".

- Frustrirani prvi nosilac u Parizu se žalio na terenu, ali je bio fokusiran na vođstvo - naveli su u listu Brejk.

Ovaj list je istakao da je Đoković u meču protiv Kepfera bio "ljut i isfrustriran" i da se žalio na terenu. Ipak, Đoković je, uprkos kritikama, uspeo da održi fokus i kontroliše igru u drugom setu, što mu je omogućilo da obezbedi pobedu.

 

 

- Razgovor između Novaka i njegovog tima je potrajao, ali je u drugom setu bio opušteniji jer je imao kontrolu - naveli su Španci u časopisu.

Španski mediji su primetili da Đoković, iako nije bio na svom najboljem nivou, uspešno je navigirao kroz meč i sada se priprema za nadmetanje sa Cicipasom. Iako je Đoković možda bio frustriran tokom meča, nije bilo vidljivih sukoba sa publikom, što ukazuje na njegovu sposobnost da se fokusira na igru bez obzira na spoljne pritiske.

- Iako nije igrao najbolje, što se moglo videti po njegovom govoru tela, ostvario je pobedu i sada će igrati protiv Cicipasa - navodi se između ostalog u tekstu.

Dok se Đoković suočava sa kritikom i izazovima, njegova odlučnost i koncentracija i dalje su na visokom nivou. Sledeći meč protiv Cicipasa biće ključan u njegovoj potrazi za zlatnom medaljom.

Ako Đoković nastavi sa odličnim performansama, moglo bi se očekivati da će odgovoriti na kritike na najbolji mogući način - osvajanjem zlatne medalje na Olimpijadi u Parizu. Ostanite uz nas za najnovije informacije i rezultate o Đokovićevom putu kroz Olimpijski turnir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading