MA, DA LI JE MOGUĆE?! SUDIJE IZBACILE JOŠ JEDNOG SRPSKOG BOKSERA SA OI! Dokle više na našu štetu?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na kraju će svi "pući" kao Majdov..

MA, DA LI JE MOGUĆE?! SUDIJE IZBACILE JOŠ JEDNOG SRPSKOG BOKSERA SA OI! Dokle više na našu štetu?!

Foto: BSS

Vahid Abasov (levo)

Srpski bokser Vahid Abasov poražen je od Britanca Luisa Ričardsona u osmini finala u kategoriji do 71 kilograma nakon još jedne sumnjive odluke sudija, koja će sigurno izazvati velike kontroverze posle načina na koji su već izbačeni Sara Ćirković i Natalija Šadrina - 3:2.

Zanimljivo, po bodovima koje su dali arbitri srpski bokser je bio bolji - 143:142.

Uz sve to pobedio je u dve runde, a njegov rival u jednoj, prosto neverovatno! Čovek je pobedio u dve od tri runde, osvojio više poena po bodovanju sudija - i na kraju je poražen?!

Pa, kako da jedan sportista ne "pukne" kao što je to danas uradio Majdov?

Mnogi srpski sportisti koji se takmiče u borilačkim veštinama "zakinuti" su učešća na Olimpijskim igrama zbog i te kako diskutabilnih odluka sudija. Pomenuti džudista je danas baš žustro osuo po organizatorima Olimpijskih igara nazivajući ih satanistima, dok je OKS uputio žalbu zbog načina na koji je srpska bokserka Natalija Šadrina izbačena sa takmičenja odlukom sudija. Takođe, tu je i Sara Ćirković koja je prvi put učestvovala na Olimpijskim igrama, a mnogima je privukao pažnju sudijski kriterijum koji je bio veoma diskutibalan jer se činilo da će Ćirković izvojevati pobedu. I ona je kritikovala arbitre posle eliminacije, a ostaće da vidimo kako će na ovo reagovati Abasov i hoće li uspeti da zadrži sav bes u sebi...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading