PERIŠIĆ PONOSNO RAŠIRILA SRPSKU ZASTAVU U PARIZU: Srebrna Aleksandra prošetala sa medaljom (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša šampionka!

PERIŠIĆ PONOSNO RAŠIRILA SRPSKU ZASTAVU U PARIZU: Srebrna Aleksandra prošetala sa medaljom (FOTO)

Foto: OKS

Srpska tekvondistkinja Aleksandra Perišić izgubila je sinoć u finalu do 67 kilograma na Olimpijskim igrama u Parizu od Vivijane Marton iz Mađarske sa 2:0 (7:1, 4:2), ali je donela našoj zemlji sinoć ukupno četvrtu, a prvu srebrnu medalju. Perišić je prethodno u polufinalu pobedila Kineskinju Đi Song.

Ovo je sjajan uspeh za Aleksandru koja je Srbiji donela prvo srebrno odličje iz prestonice Francuske, iako ona ipak nije mogla da se otme utisku da je ostala tako blizu zlata.

Danas je ponosno prošetala podno Ajfelovog tornja rutom koja je posvećena samo "odlikašima". Novak Đoković je svoje zlato pokazao na istom mestu, dok je sad i Aleksandra to uradila sa srebrom.

 

 

Olimpijski komitet Srbije podelio je slike na društvenim mrežama, prikazujući prolazak Perišićeve kroz centar Pariza sa srpskom zastavom i srebrnom medaljom oko vrata, dok su je mnogobrojni navijači pozdravljali u neposrednoj blizini Ajfelove kule.

Podsetimo, sinoć je neutešna Aleksandra u suzama govorila posle finala.

Drago mi je što sam uspela da osvojim još jednu medalju za Srbiju. Žao mi je što nije zlatna, najgore mi je što sam nju (trenerku) razočarala i mnogo mi je krivo, ali se nadam da je ovo samo jedan lep početak za nas dve i da ćemo u Los Anđelesu zasijati. Hvala svima koji su nas podržavali - rekla je Perišić sinoć posle borbe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading