NOLE OBORIO NADALOV REKORD! Đoković je šampion u svakom smislu

Autor:

Sport

12.08.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je vlasnik gotovo svih važnih rekorda u tenisu.

NOLE OBORIO NADALOV REKORD! Đoković je šampion u svakom smislu

Foto: Instagram.com/oksrbije

Novak Đoković, srpski teniser i nedavni osvajač olimpijske medalje, već duže vreme vlada teniskim terenima, obarajući rekord za rekordom. Nedavno je izjednačio rekord španskog tenisera Rafaela Nadala po broju nedelja provedenih u top dva na ATP rang-listi, sa 596 nedelja, dok je treći Rodžer Federer sa 528 nedelja.

Kada je reč o nedeljama provedenih u top 3, Novak je ubedljivo prvi, sa 753 nedelje, dok Federer ima 750, a Nadal 686 nedelja. Ovaj podatak jasno pokazuje dominaciju srpskog tenisera u svetu tenisa.

Republika

Foto: Instagram.com/itftennis

 

 


Kada je u pitanju broj nedelja provedenih na prvom mestu, Đoković je takođe u samom vrhu, sa 428 nedelja na prvoj poziciji. To je čak 118 nedelja više od Federera, a čak 219 više od Nadala, što znači da Novak ima više od duplo više nedelja na prvom mestu od svog rivala.

Osim što je Novak Đoković vlasnik gotovo svih važnih rekorda u tenisu, on je sada počeo da obara i one manje bitne, pokazujući svoju konstantnu dominaciju na teniskim terenima.

Novak Đoković nastavlja da ruši rekorde i osvajač je mnogih titula, a njegova izuzetna karijera i dalje privlači pažnju ljubitelja tenisa širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading