ALEKSANDRA GRCALA U SUZAMA POSLE PORAZA U FINALU: Glavu gore, šampionko!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće još mnogo Igara za tebe!

ALEKSANDRA GRCALA U SUZAMA POSLE PORAZA U FINALU: Glavu gore, šampionko!

Foto: printskrin/RTS

Srpska tekvondistkinja Aleksandra Perišić izgubila je u finalu do 67 kilograma na Olimpijskim igrama u Parizu od Vivijane Marton iz Mađarske sa 2:0 (7:1, 4:2).

Perišić je prethodno u polufinalu pobedila Kineskinju Đi Song, dok je Marton eliminisala Saru Čari iz Belgije rezultatom 2-0.

Ovo je sjajan uspeh za Aleksandru koja je Srbiji donela prvo srebrno odličje iz prestonice Francuske, ali ona ipak nije mogla da se otme utisku da je ostala tako blizu zlata. Posle borbe je davala intervju za RTS, a teško je dolazila do reči pošto je grcala u suzama.

- Drago mi je što sam uspela da osvojim još jednu medalju za Srbiju. Žao mi je što nije zlatna, najgore mi je što sam nju (trenerku) razočarala i mnogo mi je krivo, ali se nadam da je ovo samo jedan lep početak za nas dve i da ćemo u Los Anđelesu zasijati. Hvala svima koji su nas podržavali - rekla je neutešna Perišić posle borbe.

Republika

Foto: Profimedia

Perišić na OI

Ipak, kada je novinar RTS naglas izgovorio da je ona olimpijska vicešampionka usledio je osmeh na Aleksandrinom licu, a onda se malo razvedrila.

- Slažem se. To je velika stvar i naravno da treba da se ponosim celom ovom pričom i što smo uspele to da osvojimo i što smo prošle šta nismo. Šta smo sve pregurale da bi došle do toga.. Ne mogu da budem toliko srećna trenutno jer znam po šta smo došle, šta smo ciljale. Ne znam da li sam poklonila ovo zlato, to će mi kasnije ona reći. Samo mi je krivo što nisam uspela. Hvala svima koji su nas bodrili i što su preživeli ovo sve sa nama - završila je Perišić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading