"APLAUDIRAO SAM U ZNAK PROTESTA!" Kakva PREVARA na OI, ŠADRINA je bila bolja, a mi ne možemo NIŠTA?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor ostao šokiran odlukom sudija.

"APLAUDIRAO SAM U ZNAK PROTESTA!" Kakva PREVARA na OI, ŠADRINA je bila bolja, a mi ne možemo NIŠTA?!

Foto: BSS

Bokserka Natalija Šadrina suočila se s izazovom protiv Kineskinje Venlu Jang u četvrtfinalu na Olimpijskim igrama u Parizu, u kategoriji žena do 60 kilograma.

Jang, koja se nalazi na vrhu svetske liste, predstavlja ozbiljnog protivnika za Šadrinu, ali ova hrabra bokserka je bila spremna da pruži fantastičan nastup da bi ostvarila pobedu i plasirala se u polufinale.

U toku druge runde Natalija Šadrina pokazala je izuzetnu spretnost i veštinu. S druge strane, na pauzi između rundi, trener Kineskinje je burno reagovao, ukazujući na potrebu za mentalnom snagom.

Prva runda je protekla prilično ravnopravno, što je nagovestilo uzbudljiv nastavak meča. Atmosfera u areni je bila napeta, publika je s nestrpljenjem pratila svaki pokret bokserki, dok su se njihovi timovi taktički pripremali za svaki naredni potez. 

Foto: BSS

Šadrina dok je slavila nekadašnje pobede

Šadrina je hrabro zakoračila u ring, spremna da se suprotstavi izazovu koji joj predstavlja, a to je Venlu Jang.

Ova borba je bila više od samog meča - to je bila prilika da se pokaže snaga, veština i istrajnost. Šadrina, poznata po svojoj borbenosti i odlučnosti, samo je želela da dokaže da se može nositi sa najboljima na svetskoj sceni.

Ona se oslanjala na svoju brzinu i preciznost, dok je Jang koristila snagu i izdržljivost, što je na kraju rezultiralo pobedom kineskinje. 

Iako je u prvoj rundi dobila bolje ocene od protivnice, u naredne dve runde Kineskinja je, prema ocenama sudija, prikazala raznovrsnije i bolje udarce.

Što je razbesnelo selektora reprezentacije Srbije. Selektor Mirko Ždralo ostao je šokiran odlukom sudija da Šardina ne bude proglašena za pobednicu četvrtfinala:

- Katastrofa! Ne mogu da shvatim da je meč otišao Kineskinji. Natalija je apsolutno bila bolja, bio je ovo ubedljiv meč i u čudu sam šta su sudije uradile. Natalija je pobedila i prvu i treću rundu, a drugu je bila podeljena odluka. Ne mogu da shvatim, sve je moguće izgleda... - rekao je Ždralo.

Aplaudirali ste sudijama?

- Jesam. Iz znaka protesta zbog svega što su uradili. Mimo toga ne možemo ništa - rekao je ogročeni selektor.

Kineskinja je sebi obezbedila sigurno bronzu, a što se tiče Šadrine - ne brini, Srbija je uz tebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading