"DRUGI PATE ZA MNOM...": Dženan Lončarević prvi put posle razvoda otvorio dušu, pa progovorio kako se bori sa TEŠKIM MOMENTIMA!

Autor:

Zabava

30.07.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač nikada nije voleo previše da se eksponira, pa i sada je oprezan po pitanju svoje privatnosti.

"DRUGI PATE ZA MNOM...": Dženan Lončarević prvi put posle razvoda otvorio dušu, pa progovorio kako se bori sa TEŠKIM MOMENTIMA!

Foto: NEMANJA DEDOVIĆ

Dženan Lončarević

Popularni pevač Dženan Lončarević nakon 25 godina braka razveo se od svoje supruge Samire, a 19. jula je i zvanično potpisao brakorazvodne papire. 

On se sa sada već bivšom ženom nije pojavljivao u javnosti, a živeli su na relaciji Beograd - Prijepolje. Ranije je pričao o svom privatnom životu, tvrdeći da ništa ne krije, već da ne želi da se previše eksponira.

Ne krijem ništa, samo ne želim da ono što je moje bude izloženo javnosti. Onima koji grade karijeru na takav način želim svu sreću. Ne krijem apsolutno ništa, niti želim da se o tome priča. Uvek sam imao fin odnos sa novinarima, kulturni oni, kulturan ja, i to je to - govorio je nekada ranije Lončarević.

Republika

Foto: printscreen/youtube

Dženan Lončarević otvorio dušu, ali o razvodu ni reči

Nakon razvoda, otvorio je dušu, ali jedino na tu temu nije želeo da govori.

- Ne bih menjao svoj život. Svaku grešku koju jesam učinio, to je lekcija naravno, da sutra ne bih napravio nešto slično tome. I da mogu uticati na sve one koje volim, da istu grešku ne naprave - rekao je Dženan, na pitanje da li postoji nešto što bi promenio u životu.

On je zatim istakao da živi kao sav normalan svet, pa tako i kada ima teške momente i kada mu dođe da zaplače.

- Mislim da se ne razlikujem nešto puno od ostalih ljudi. Znam da prenesem, pa da i drugi pate sa mnom.

Iako zbog posla često osviće u kafanama, tvrdi da nije veliki ljubitelj kafane.

- Volim da odem, ali nisam odavno. Ne volim da se opijam. Mislim da sam se dva puta napio - rekao je pevač.

Dženan je za kraj priznao da i te kako znaju da ga pogode naslovi koji se tiču njegovog privatnog života.

- Mi smo pod lupom, ali smo obični smrtnici - zaključio je on za TV E.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milena

30.07.2024 21:09

Dok si bio niko i nista bila ti je dobra Samira, iyrodila i podiyala dva deteta, cuvala ti i majku, a ti_ Ti si napustio zebum decu i majku i krenuo da gradis karijeru i trayis novuljubav. Da li si imao neke troskove ya porodicu koju si ostavio i gostovao u prolayu kad kad kod njih, nisi ti nikakav covek, nisi bio ni otac, ni muy a bogami ni sin. Svalerku si odmah obeybedio stanom a yenu nisi trebao jer je sama dobro yaradjivala pa si ti mogao da finansiras svalerku i skupljas pare na tvoj racun. Ostaces kafanski pevac jer ya bolje nisi.