KOLAKOVIĆ NAKON PORAZA OD FRANCUZA: ''Pokazali smo da možemo da se odupremo protivniku kakav je Francuska''!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija porazom započela OI.

KOLAKOVIĆ NAKON PORAZA OD FRANCUZA: ''Pokazali smo da možemo da se odupremo protivniku kakav je Francuska''!

Foto: Profimedia

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije, Igor Kolaković, izrazio je zadovoljstvo osvojenim bodom protiv snažnog protivnika nakon poraza od Francuske rezultatom 3:2 u setovima. Kolaković je istakao da je zadovoljan što su skoro svi igrači dobili priliku da se pokažu u meču protiv Francuske te da su "orlovi" ostavili dobar utisak svojim nastupom u "Saut Pariz" areni.

- Osvojeni bod protiv Francuske nam mnogo znači. Zadovoljan sam jer su skoro svi igrači dobili priliku da učestvuju u ovom meču, i pokazali smo da možemo da se odupremo protivniku kakav je Francuska u svim formacijama -  istakao je Kolaković.

Srbija je vodila u meču, potom gubila, da bi na kraju odvela meč u peti set, gde su domaćini bili pribraniji i bolji. Ova borba i upornost odbojkaša Srbije privukli su pažnju publike i pokazali da tim ima karakter i sposobnost da se odupre jakom protivniku poput Francuske.

Nakon meča protiv Francuske, Srbija se okreće narednom protivniku - Sloveniji. Očekuje se da će ova utakmica biti izazovna, a "Orlovi" će imati priliku da pokažu svoju snagu i odlučnost u borbi za nove bodove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading